Померло кошеня, над яким познущалися живодери

25 Вересня 2016, 09:01
2744 Джерело: vk.com

Кошеня, з якого жорстоко познущалася Любов Таропіна з своїм співмешканцем Юрієм Гнатюком, померло.

Про це повідомили на сторінці ГО «Волинське товариство захисту тварин» ВКонтекте. 

«Вчора, близько опівночі, кошенятко, над яким знущалась у своєму відео Люба Таропіна, померло. Воно було під опікою волонтера. Декілька днів за життя кошеня боролась ветеринар та волонтер. Але, на превеликий жаль, організм тваринки був занадто виснажений, імунітет після пережитого стресу був поганий. Ні лікування, ні турбота та тепло не змогли врятувати цю маленьку кішечку» – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, переселенка з Луганська разом із своїм другом знущалася над твариною, записавши процес на відео та розповсюдивши в мережі Інтернет. Згодом виявилось, що дівчина – активістка руху «Іскра», який встиг прокоментувати ситуацію та зобов'язався змусити переселенку прибирати КП «Ласка». До того ж, «зірка» соцмереж виявилась прихильницею так званого «русского міра», що й демонструвала у Instagram.

Небайдужим лучанам вдалося зустрітися з учасником скандального відео Юрієм Гнатюком. У міськвідділі він поводив себе неадекватно та «кидався» на людей. Як стало відомо раніше, хлоцець вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром