У Луцьку визначили кращих шашкістів

23 Вересня 2016, 21:15
1843 Джерело: zik.ua

22 вересня у приміщенні шахово-шашкового клубу «Біла тура» комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» (за адресою вул. Будівельників, 11) відбувся турнір з шашок серед команд за місцем проживання з мікрорайонів міста Луцька (2000 р.н. і молодші), – інформує сайт Луцької міської ради.

Змагання відкрила директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук. Вона побажала успіхів, впевненості та перемоги кожному учаснику, а особливо тим, хто вперше бере участь у турнірі.

Головний суддя Микола Проскуровський розповів учасникам про правила гри в шашки та систему проведення змагань. Кожна команда складалася з трьох юнаків і однієї дівчини.

Без жодної поразки в турнірі тріумфувала команда «Атлет» в складі Сергія Григоровича, Юрія Наумука, Івана Маковецького та Дарини Рак (представник команди - провідний професіонал центру Володимир Наумук). Друге місце виборола команда «Лучеськ» (Богдан Лучинський, Владислав Приходько, Ярослав Водько, Олена Магдюк, представник команди - провідний професіонал центру Наталія Зінь), а третіми стали учасники команди «Білий м'яч» (Станіслав Литвин, Едуард Шамрай, Артем Величко та Софія Ковальчук, представник команди - провідний професіонал центру Юрій Остромецький).

Переможці змагань були нагороджені дипломами і подарунками КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром