Вихідні по-луцьки: перетвори холод на драйвову спеку 23-25 вересня

23 Вересня 2016, 15:28
2674

Цього вікенду місто пропонує безліч розваг та цікавих заходів, які не зможуть лишити нікого байдужим до життя рідного міста.

Для того, щоб ви точно не пропустили нічого цікавого, Район.Луцьк  традиційно склав список найгарячіших веселощів та пізнавальних подій, які відбудуться у ці вихідні.

 

ВЕЧІР П’ЯТНИЦІ, 23 вересня

1. Курси малювання для дорослих

Час і місце проведення: 18:00, художня студія «Барва», 3-ій поверх.

Деталі: Художня студія «Барва» розпочинає курси малювання для дорослих. На першому курсі навчання навчать бачити і відчувати колір. Це курс малювання з нуля, призначений для тих, хто ніколи не вчився малювати або малює на базовому рівні і хоче його удосконалити. Ранкові і вечірні групи. Запис та додаткова інформація за телефоном: 066 694 95 99

Вартість: детально про оплату можете дізнатися за посиланням http://art-barva.com.ua/price


 

2. Вистава «Століття Якова: Перше кохання»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Поліська рапсодія, драма на дві дії за твором Володимира Лиса. Режисер-постановник - Микола Яремків, художник-сценограф - Микола Костюшко.

Вартість: 40 гривень.

3. Танці на палубі Кораблика: від 60-х і до сьогодні

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: Цієї п'ятниці не будуть обмежуватись в стилях і часі (окрім традиційного формату), а вмикатимуть купу хітів від 60х років і до сьогодні. Як завжди, окрему увагу приділятимуть українській музиці.

Вартість: 25 гривень.


 

4. Продовження Октоберфесту по-Карабасівськи

Час і місце проведення: 22:00, броварня «Карабас Барабас».

Деталі: Продовжують святкувати Октоберфест по-Карабасівськи і пити Бельгійське Пшеничне. Вас розважатиме запальними хітами Dj Carat. Також на вас чекають пивні конкурси та розіграші.

Вартість: 30 гривень.

 

СУБОТА, 24 вересня

1. Тренінг «Розвиток місцевої громади: громадський контроль»

Час і місце проведення: 11:00, вулиця Градний узвіз, 5.

Деталі: «Сила Людей» спільно з Фондом Фрідріха Науманна в Україні підготувала ряд тренінгів на суспільно важливу тематику для представників громадських, політичних та молодіжних суспільних середовищ на місцях, які прагнути розвивати власні громади, ефективно вирішувати місцеві проблеми та позитивно впливати на місцеву владу.

Під час тренінгу  «Розвиток місцевої громади: від громадського контролю за владою до успішних адвокасі кампаній» кращі лектори у питаннях громадського контролю розкажуть:

- «Як правильно підготувати ефективне звернення та інформаційний запит».

- «Як правильно підготувати мітинг або інший мирний захід».

- «Громадський контроль за органами влади».

- «Адвокасі у політичній діяльності та його інструменти».

Для участі у тренінгу просимо заповнити анкету за цим посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/1r4udklv3zoexExpXRDqKxIZs7t2BP4ceJgb9yNLDBV8/edit

Відібраним учасникам тренінгу буде надіслано програму тренінгу електронною поштою.

У разі виникнення питань стосовно тренінгу звертайтесь до Іванни Приймачук, (050) 518 24 33

Вартість: безплатно.


 

2. Майстер-клас «Гаманець із еко-шкіри»

Час і місце проведення: 18:00, художня студія «Барва», 3-ій поверх.

Деталі: Запрошуємо вас створити власний виріб: гаманець «One» із еко-шкіри. Вам нададуть усі необхідні матеріали; крім того, передбачена coffee break,  Wifi – зона, фоторепортаж; Тривалість МК: 2,5-3 год.

Вартість: 170 гривень. Обов' язкова передоплата - 80 грн. (на карту Приватбанку 5168 7423 5219 3282, Миселюк Ілона Юріївна. Після оплати передзвоніть 066 694 95 99 і підтвердіть свою участь.


 

3. Вистава «Дитина в подарунок»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Автор ідеї Галина Микитюк, сценічна версія Сергія Кузика, трагікомедія на дві дії. Сучасна родина – батьки і діти, які за велінням  долі потрапили у вихор надзвичайної життєвої інтриги… Комедія і драма сплелися у трагікомічних стосунках героїв. І сміх, і сльози, і любов! Ніхто не знає на що здатна жінка заради збереження сім’ї та щастя своїх дітей, коли її душа переповнена почуттям матері-берегині. Також нікому не відомо, що керує жінкою, коли вона носить дитину… А керує одвічна істина: «В житті пробачати і жертвувати собою заради дитини можуть лише рідні батьки». Тому долаючи будь-які випробування долі жінка йде до своєї мети і, можливо, саме через це вона й отримує – дитину в дарунок!

Вартість: 40 гривень.

4. Красива вечірка

Час і місце проведення: 19:00, анти-кафе «Innerspace».

 Деталі: «Красива Вечірка» з White Cherry showroom та Innerspace продовжує дарувати емоції радості та щастя. Смакуючи ароматну каву, Ви зможете зазирнути у своє майбутнє, завдяки тлумаченню символів на кавовій гущі. Познайомитесь із новими дизайнерськими сукнями, адже незабаром осінь.

 Вартість: Реєстрація за телефоном: 050 673 63 34. При оплаті до 23.09 вартість участі - 50грн., в день події - 100 грн.


 

4. Виступ гурту «STELSI» (Чернівці). Електро-Фольк

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: Вперше «Стелсі» побували у Кораблику ще в далекому 2010 році. Ці чудові козаки з Чернівців добряче вміють мікшувати електронну музику з фольковою, і, що саме цікаво, роблять це із застосуванням живих інструментів! Фаворити українських вечорниць Олега Скрипки, автори прикольних пісень і багатьох реміксів на відомі українські хіти.

Вартість: 35 гривень.



5. Disco Residents у «New Opera Dance Club»

Час і місце проведення: нічний клуб «Опера».

Деталі: До 00:00 для дівчат «Віскі-Кола» безплатно. Для вас гратимуть: Dj Klever, Dj Bolshoi, MC Mix, Opera Show Ballet

Вартість: Для дівчат – 40 гривень, для хлопців – 50 гривень.

 

НЕДІЛЯ, 25 вересня    

1. Фестиваль національної кухні

Час і місце проведення: 11:00, Центральний парк.

 Деталі: В Центральному парку міста Луцька відбудеться сімейне свято «Фестиваль національної кухні». Подібні фестивалі в Луцьку відбуваються вже четвертий раз.

В рамках фестивалю відбуватиметься частування гостей свята українськими стравами(борщ, вареники, сало, куліш, деруни та інші) безліч різноманітних конкурсів та вікторин,майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання середзакладів торгівлі Волині на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладногомистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, «Свято молока», козацькірозваги, та святкова концертна програма за участі кращих фольклорних колективів Волині. Оргкомітет запрошує до участі у фестивалі народних майстрів, медоварів, творчіколективи, заклади торгівлі та виробників продуктів харчування.Про вашу участь повідомляйте за телефоном 0664356788

Програма

12:00 – офіційне відкриття фестивалю. Початок роботи святкового ярмарку.

12:15 – початок «Свята молока»

· Театралізоване дитяче свято

· Конкурси від молочних партнерів свята

· Молочна естафета

· Конкурс дитячого малюнку на асфальті

13:00 – Козацькі забави. Майстер-клас по приготуванню та частування козацьким кулішем

13:30 – виступ - Жіночий вокальний ансамбль «Лебідонька»

14:00 – майстер-клас по приготуванню вареників від відомих волинян

14:30 – виступ - Жіночий вокальний ансамбль «Лебідонька»

15:10 – початок приготування борщу від ведучих «Ранку нової Волині»

15:15 – початок частування варениками від торгової марки «Лімо» (500 порцій)

15:30 - виступ - Народний аматорський вокальний ансамбль «Світлиця»

16:00 – конкурси, вікторини, забави

16:30 – виступ дитячого ансамблю народного танцю «Радість»

17:00 – виступ «Волинського народного хору»

17:30 – конкурси, вікторини, забави, виступи артистів

18:00 – частування українським борщем (500 порцій)

18:30 - виступ фольклорного колективу «Світлиця»

18:30 - конкурси, вікторини, забави

19:00 – українська дискотека

21:00 – закриття фестивалю

Вартість: безплатно.


 

2. Фестиваль «Волинська княжна»

Час і місце проведення: 12:00, Луцький замок.

Деталі:  Фестиваль задумано як втілення духу нашого міста. Його метою є підкреслити цінність нашої історії, сімейного очагу, самобутності нашої творчості та зрілої краси. Учасники мають висвітлити, а гості – побачити безліч здобутків, що пронесло наше місто від стародавніх часів і до сьогодні.

Події розгортатимуться навколо конкурсу середньовічної краси, участь у якому прийматимуть усі бажаючи жінки – не залежно від віку, статури, чи статусу – бо основним критерієм цього конкурсу стане їхня власна фантазія і бачення свого образу у контексті стародавньої краси. В результаті цього конкурсу оберуть і коронують переможницю – волинську княжну.

Це неймовірне за красою дійство буде супроводжуватись концертом, участь у якому будуть приймати місцеві і запрошенні танцювальні, музичні та вокальні колективи стародавньої, народної та сучасної творчості. До показу власних колекцій буде запрошено ряд відомих у нас дизайнерів І, звісно, не обійдеться без театралізованих вистав і лицарських боїв – адже, який же конкурс жіночої краси без боротьби за неї!

Важливою частиною фестивалю стануть традиційний ремісницький ярмарок-виставка, майстер-класи від народних майстрів, та широке часткове частування.

Вартість: Вхід в історичному або карнавальному вбранні – безкоштовний. Попередній продаж квитків – 35 грн. У день фестивалю – 45 грн. Вхід для дітей до 5 років – безкоштовний. Довідки за телефонами: 0959010705, 0979359232.


 

3. День європейської спадщини

Час і місце проведення: 17:00, Ринкова площа.

Деталі: У Луцьку буде виставка і відкрита лекція в рамках відзначення Днів європейської спадщини. О 17:00 на Ринковому майдані розпочнеться виставка старих світлин. Лучани та гості міста почують про луцький Ринок як центр міського життя в недалекому минулому, події та персоналії, що творили образ Луцька декілька століть тому. Цікавими деталями з життя міської громади-поспільства в ретроспективі століть з тими, хто завітає на захід, поділиться Оксана Штанько.

О 19:30 на майдані перед костелом святих апостолів Петра і Павла на усіх охочих чекатиме неформальна лекція від знавця луцької історії Олександра Котиса про означений храм як яскравий зразок європейської спадщини нашого міста.

Вартість: безплатно.

 

4. Вистава «По щучому велінню»

Час і місце проведення: 12:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Музична казка на дві дії Марка Кропивницького. Режисер-постановник - Олександр Веремко, художник-постановник - Богдана Бочкай, композитор - Геннадій Гусенцев, аранжування та студійна робота - Геннадія Гусенцева, балетмейстер - заслужений діяч мистецтв України Володимир Замлинний, помічник режисера - Дмитро Мельничук

Вартість: 40 гривень.

 

5. Вистава «Дитина в подарунок»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Автор ідеї Галина Микитюк, сценічна версія Сергія Кузика, трагікомедія на дві дії. Сучасна родина – батьки і діти, які за велінням  долі потрапили у вихор надзвичайної життєвої інтриги… Комедія і драма сплелися у трагікомічних стосунках героїв. І сміх, і сльози, і любов! Ніхто не знає на що здатна жінка заради збереження сім’ї та щастя своїх дітей, коли її душа переповнена почуттям матері-берегині. Також нікому не відомо, що керує жінкою, коли вона носить дитину… А керує одвічна істина: «В житті пробачати і жертвувати собою заради дитини можуть лише рідні батьки». Тому долаючи будь-які випробування долі жінка йде до своєї мети і, можливо, саме через це вона й отримує – дитину в дарунок!

Вартість: 40 гривень.

6. Науковий пікнік

 

Час і місце проведення: 12:00, Театральний майдан.

 Деталі: Захід проходить з метою забезпечення інтелектуального та творчого розвитку молоді, популяризації наук серед дітей та молоді, підтримки та промоції напрацювань молодих учених. Суть Наукового пікніка полягає у організації інтерактивних експериментів для мешканців та гостей міста. Ціль заходу – показати, що наука буквально усюди навколо нас. До пікніків долучають експертів, спеціалістів, ентузіастів, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках не подають теорію, а захоплюють, розважають, розкривають таємниці фізики, хімії, біології, медицини, безпеки життя та інших сфер науки.

Вартість: безплатно.


 

7. Виступ білорусько-українського дуету «MOONFLIES». Акустика. Кавери

Час і місце проведення: 21:30, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: В цю неділю транзитом через Луцьк будуть їхати давні друзі «Кораблика» з проектом «Moonflies» - eкс-вокалістка білоруського гурту «Landau» Lena та гітарист гурту «Роллік'с» Макс Міщенко. Цей чудовий білорусько-український дует виступатиме в Луцьку вперше і має для вас щось особливе - цікаву програму акустичних каверів.

Вартість: безплатно.

 

Розклад кіносеансів

Adrenalin CITY

  1. Арло: балакуче порося Срібний зал, 12:10, 30-35 грн.
  2. Бен-Гур Синій зал, 12:30, 40-50 грн.
  3. Дитина Бріджит Джонс Синій зал, 14:40, 21:20, 40-55 грн.
  4. Збірка мультфільмів Срібний зал, 10:30, 14:10, 18:00, 30-40 грн.
  5. Лелеки Червоний зал, 11:45 (2D), 15:45, 17:30, 19:15, 40-55 грн.
  6. Нерв Червоний зал, 10:00, 40-45 грн., Синій зал, 17:05, 40-50 грн.
  7. Останній поворот Срібний зал, 16:10, 20:00, 21:40, 35-45 грн.
  8. Чудова сімка Червоний зал, 13:30, 21:00, 40-55 грн., Синій зал, 10:10, 18:50, 40-55 грн.

 

PREMIER CITY

  1. Бен-Гур зал 4, 10:05, 16:30, 40-60 грн.
  2. Дитина Бріджит Джонс зал 3, 10:15, 14:45, 19:15, 21:40, 40-85 грн.
  3. Лелеки зал 3,17:10, 60-85 грн., зал 4, 12:30, 14:30, 19:00, 55-60 грн.
  4. Нерв зал 2, 18:10, 20:05, 60-85 грн., зал 3, 12:45, 55-80 грн.
  5. Саллі зал 2, 13:10, 55-80 грн.
  6. Світло між двох океанів зал 2, 10:35, 15:35, 40-80 грн., зал 4 21:00, 60 грн.
  7. Сноуден зал 2, 22:00, 60-85 грн.
  8. Чудова сімка зал 1, 11:00, 13:35, 16:10, 18:45, 21:25, 40-85 грн.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром