Луцькі «спрощенці» сплатили 87 мільйонів гривень єдиного податку

23 Вересня 2016, 14:35
1590 Джерело: bc-club.org.ua

У січні – серпні  2016 року суб’єкти господарювання міста Луцька і Луцького району, які застосовують спрощену систему оподаткування, спрямували до бюджетів місцевих громад 87,0 мільйонів гривень єдиного податку.

Це на 34,8 мільйони гривень перевищило надходження аналогічного періоду минулого року, – інформує відділ організації роботи Луцької ОДПІ.

Відповідно надходження склали:

- юридичні особи – 20,0 мільйонів гривень, що на 8,8 мільйони гривень більше січня – серпня 2015 року;

- фізичні особи – 61,8 мільйони гривень, що на 23,7 мільйони гривень більше минулого року;

- сільськогосподарські товаровиробники – 5,2 мільйони гривень, що на 2,3 мільйони гривень більше в порівнянні з відповідним періодом минулого.

Начальник Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Сава зазначила:

«Стабільні надходження до бюджетів – результат свідомого та сумлінного ставлення краян до обов’язку сплачувати податки, тим самим допомагаючи розвитку країни і свого регіону. Надходження податків і зборів до місцевих бюджетів має велике значення, адже місцеві бюджети є безпосереднім джерелом видатків на потреби громади, і єдиний податок – це саме той вид оподаткування, кошти від якого безпосередньо потрапляють до місцевого бюджету територіальної громади, тим самим приносять користь конкретній місцевій громаді у вигляді її розвитку в умовах сьогодення».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром