Вулицями міста текли «ріки» з фекалій

22 Вересня 2016, 16:04
2143 Джерело: vestnik.in.ua

На двох вулицях Луцька зафіксували викид фекалій у зливову каналізацію.

Як пише Волинський Інформаційний Портал, про це стало відомо 22 вересня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Директор департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Юлія Сиротинська розповіла, що тільки муніципали розібралися з «ковбасниками», які зливали відходи від виробництва на території міста, як з’явилася інша проблема, яка потребує цілодобового патрулювання. Зокрема, на вулицях Задворецька та Карпенка-Карого зафіксували злив фекалій у дощову каналізацію.

«Вчора пішов дощ, це все піднялося, ні йти, ні їхати там було неможливо, тому муніципали чергували на вулицях цілу ніч, аби унеможливити такі факти».

«Вчора подзвонили люди з вулиці Івана Франка, знайшли фотографії, як люди ще в липні зливали фекалії», – додала Сиротинська.

Крім того, головна муніципалка повідомила, що за незаконний злив відходів підприємців, які порушуватимуть договори з «Луцькводоканалом», штрафуватимуть на 85 тисяч гривень.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром