Театральний майдан: бійці «Азову» вчитимуть лучан складати автомат

04 Вересня 2015, 11:54
2432

Цивільний корпус «АЗОВ Волинь» у неділю, 6 вересня, на Театральному майдані організує спортивно-виховні та розважальні заходи.

Запрошують усіх охочих випробувати свої сили у турнірах з армрестлінгу та жиму лежачі. Реєстрація на турнір відбуватиметься на місці проведення з 12.00 до 14.00. Обов’язковий внесок учасника – 40 гривень, повідомляють організатори.

За правилами турніру, учасників поділять на три вагові категорії: до 77 кілограмів, до 100, від 100. Вагу штанги вимірюватимуть від ваги кожного учасника – чоловікам 80% маси тіла, жінкам – 50%. Вікових обмежень немає. Після проведення турніру відбудеться нагородження усіх переможців.

Також у програмі заходу – навчання основ поводження зі зброєю від інструкторів полку «АЗОВ». Охочі матимуть змогу навчитися тактики, правильно тримати, збирати та розбирати автомат. Навчання проводитимуть з 12.00 до 19.00.

Крім того, організатори запрошують відвідати благодійний ярмарок, який діятиме з 12.00 до 19.00 паралельно із фотовиставкою. На ярмарку можна буде придбати унікальні смаколики та сувеніри, патріотичну атрибутику, вироби ручної роботи.

Ввечері містяни зможуть послухати виступи місцевих гуртів «Коло», «The Royal City», «Четвертий вимір» та акустичний виступ Богдана Гембіка.

На завершення організатори запрошують  переглянути відеофільми, які знімали на фронті.

Під час проведення акції усі охочі матимуть змогу поспілкуватися з бійцями полку «Азов».

Мета турніру – популяризація здорового способу життя та мислення, адже «Сильна нація – це вже перемога», кажуть організатори.

Усі вилучені кошти, що будуть зібрані на турнірі та ярмарку,  передадуть на потреби бійців полку «АЗОВ» та сім’ям загиблих.

Інші деталі можна дізнатися на сторінках соціальних мереж:
https://vk.com/azovvolyn_info
https://vk.com/nation6

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром