Головній муніципалці подарували шикарне авто

21 Вересня 2016, 17:48
5053 Джерело: facebook.com

Голова муніципальної поліції Луцька Юлія Сиротинська отримала шикарний подарунок.

Їй подарували авто марки Hyundai. Світлини з автомобілем, на капоті якого - букет квітів, вона опублікувала на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Таблоїд Волині» вирішив з'ясувати у власниці новенької автівки, хто ж цей щедрий дарувальник, на що та зі щасливим сміхом відповіла: «Не скажу. Можете писати, але я вам нічого не скажу. У мене випали два шалені тижні і мені вирішили підняти настрій».

Все-таки нам вдалося випитати дещо про таємного шанувальника. На запитання, чи, бува, не коханий подарував машину Юлія відповіла «Статус поки що не визначений».




 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
21 Вересня 2016, 21:04
Спочатку невідомо як вона займає посаду, а тепер отримує такі дарунки)))... НАБУ думаю б зацікавилось
21 Вересня 2016, 21:08
Часом не за те машину подарували, щоб муніципали в їх районі металеві гаражі і черепашки не зносили ? Бо щось муніципальній поліції вони дуже почали очі муляти.
23 Вересня 2016, 17:02
ахахах...шикарно..нову схему придумали хапуги)) все це подарунки, ось фоточки на ФБ..
30 Вересня 2016, 10:31
я знаю звідки цей подарунок, грабіжники що пограбували пані Юлію, а саме ,ЇЇ чесно зароблені заощадження, вирішили відшкодувати ЇЙ моральні збитки та подарувати їй нову автівку.<br/>P.S. в середні часи, за крадіжку, крадію, рубали руку. мабуть вони дуже злякались, і вирішили, що здоров'я їм цінніше, та повернули награбоване. Проте, ми маємо бути впевненими і без усяких сумнівів вірити що пані Юлія керуеться законами України і поважае Феміду, за що їй низький уклін.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром