У бік дівчини, яка знущалася над кошеням, звучать погрози

21 Вересня 2016, 13:16
2835 Джерело: volyn.tabloyid.com

Переселенку з Луганська, Любов Таропіну, яка разом із другом знущалася над твариною і знімала це на відео, було затримано співробітниками СБУ, аби перевірити її причетність до терористичного угрупування ЛНР.

Як пише видання «Таблоїд Волині», у коментарі дівчина підтвердила, що її допитали у поліції. Справа розглядається за статтею 299 «Жорстоке поводження з тваринами».

«Знаю, що сьогодні активісти мають збирати підписи щодо швидшого розгляду моєї справи. Так от, вони зробили те, що мали, і я понесу покарання по Закону. Я вважаю, що агресивні висловлення в мою сторону та прямі погрози - зайве. Якщо цей народ поводиться не як цивілізовані громадяни, а як справжнє стадо, яке побачило здобич і не думає про наслідки своїх дій, то його очікує така ж сама кримінальна відповідальність за статтями Карного Кодексу України. Стільки, скільки я побачила за своє життя страхів - вже не боюсь нічого, але зупинити купу народу, яка навіть не може спокійно спілкуватися, - то дуже складно», - сказала дівчина.

Інший учасник скандального відео, 20-річний лучанин Юрій Гнатюк, спровокував у міськвідділі бійку.

Як повідомила сьогодні прес-служба ГУНП у Волинській області, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами. Санкція статті 299 передбачає покарання у вигляді штрафу або арешту строком до шести місяців. Наразі триває досудове розслідування. 

Нагадаємо, учора в мережі Інтернет з'явилося відео, яке викликало хвилю обурення, де двоє осіб знущаються з котеняти, а потім викидають його у вікно.

Коментарі
22 Вересня 2016, 00:58
Вона ще й не кається, а звинувачує. Знає, що ми, волиняни, народ добрий і нічого їй не зробимо. Так, покричимо трохи і забудемо про цей випадок.
22 Вересня 2016, 11:34
Висилити її назад, звідки приїхала
23 Вересня 2016, 11:05
Треба допомогти зникнути з Луцька назавжди
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024