Переселенка, яка знущалася над кошеням, просить вибачення і готова нести покарання

20 Вересня 2016, 15:14
2387

Переселенка з Луганська Любов Таропіна, яка опублікувала відео, де вона разом зі своїм товаришем Юрієм Гнатюком знущалася над котом, попросила вибачення та запевнила, що її підтримка ЛНР - лише «тролінг».

Як пише видання ВолиньPost, відповідні заяви дівчина зробила на своїй сторінці у соцмережі Вконтакте.

Нагадаємо, що мережу обурило відео, на якому дівчина разом зі своїм товаришем кладе свого кота в пральну машину, духову шафу, морозильну камеру, після чого молоді люди викидають тварину з балкона.

Пізніше користувачі соцмереж зауважили, що в Любові Таропіної є багато фотографій, на яких вона демонструє свою прихильність до Новоросії.

Через велику кількість гнівних коментарів дівчина видалила свої облікові записи з усіх соцмереж.

Проте згодом вона відновила свою сторінку Вконтакте та написала, що просить вибачення у всіх, кого розгнівала своїм відео. Крім того, Любов Таропіна написала, що всі фото, на яких є фрагменти символіки Новоросії, – це просто «тролінг».




 

Коментарі
20 Вересня 2016, 19:32
ну не сказав би що вона вибачається, погрози дали результат...мене покарано, мене довели,... і т.д. краще б її поки закрити в лікарні, а то ще чого доброго з собою зробить, видно що не всі вдома в дівчини
20 Вересня 2016, 20:06
В "лугандон"_ негайно повернути "біженку". Нема механізму- оце прикро! Скільки таких мігруючих тварюк тут квартири купили і "МІ месні"- ну місцеві, типу! І наскільки МИ до них толерантні? винні, що їм тут комфортно. МИ.
20 Вересня 2016, 22:22
примусоае лікування є таке???
20 Вересня 2016, 22:23
закрийте, я в лікарні її ще швидше знайду
20 Вересня 2016, 22:53
Архітектор правий.
21 Вересня 2016, 11:29
Їх можна закрити і на довго!!!!<br/>УВАГА! <br/><br/>Необхідно подати в поліцію колективну заяву про жорстоке поводження з тваринами на Любов Таропіну та Юрія Гнатюка. Чим більше буде підписів, тим більше шансів на повноцінний розгляд справи та винесення справедливого рішення! <br/>Тому просимо усіх небайдужих підійти завтра на 12:30 до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області, що знаходиться по вул. Грибоєдова, 2. <br/><br/>Заява буде підготована, лише потрібно буде вказати ПІП та підпис. <br/>Там Вас буде чекати волонтер, при вході у відділ. Це займе лише декілька хвилин вашого часу!
21 Вересня 2016, 11:36
СЬОГОДНІ НА 12:30
24 Вересня 2016, 16:05
Злочинна бездіяльність влади приводить до самосуду, доказано Історією!!! Жостоке поводження з тваринами - санкція статті КК - символічна! А як бути з фото, де ця шлондра разом з своїм кобелем позує на фоні святого для Українців місця - Алеї Небесної Сотні з символіком лУганди??? Для мене особисто це св'ятотатство і спокутувати таке можна лиш кров'ю!!! Можливо б десь бродячі собаки загризли тих гнид, або заразились сказом - кішка поцарапала ... , думаймо разом!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром