У Луцьку проходить чемпіонат України з легкої атлетики

20 Вересня 2016, 10:02
1835 Джерело: vip.volyn.ua

На стадіоні «Авангард» стартував Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків. Урочисте відкриття відбулося 19 вересня.

Про це пише видання Волинський інформаційний портал.

Участь у змаганнях беруть понад 600 легкоатлетів 2001 року народження та молодших. Вони представляють усі області України. За підсумками змагань сформують збірну України, яка готуватиметься до юнацьких Олімпійських ігор, що відбудуться у 2018 році в столиці Аргентини – Буенос-Айресі.

Під час урочистого відкриття змагань юних спортсменів привітали організатори дійства, представники місцевої влади та Федерації легкої Атлетики Волині. Старший тренер збірної України з резерву Андрій Каратєєв, який тренуватиме переможців змагань, запевнив, що на спортсменів дивляться дуже прискіпливо, адже лідери змагань мають шанс взяти участь у масштабних міжнародних змаганнях.

«Ми робимо аналіз виступів усіх спортсменів, будемо формувати розширений склад і потім вже когось до цього списку додавати, когось, якщо буде потреба, викреслювати. Але це перший такий відбір для участі в Олімпійських іграх», – розповів Каратєєв.

Юні легкоатлети зі всієї України змагатимуться у Луцьку два дні у 38 видах програми. У перший день змагань, окрім змагань з метання молота, штовхання ядра, стрибків у довжину та висоту, відбулася ще й шкільна естафета серед луцьких школярів, де перемогли учні школи №11.





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром