У Луцьку відбудеться екологічна акція «Чисте повітря»

20 Вересня 2016, 09:30
8535 Джерело: solarhome66.livejournal.com

З 20 вересня до 20 жовтня 2016 року у Луцьку відбуватиметься акція «Чисте повітря».

Таке розпорядження підписав міський голова Микола Романюк.

Метою проведення акції є зменшення антропогенного навантаження на атмосферне повітря від пересувних джерел викидів.

Контроль викидів забруднюючих речовин  буде проводитися на вулицях: Володимирська, Дубнівська, Єршова, Ковельська, Конякіна, Львівська, Набережна, Паркова, Рівненська, а також на просп. Відродження та Соборності, на підприємствах міста при виїзді автомобільного транспорту на маршрут та на кінцевих зупинках маршрутного таксі.

Відбір замірів здійснюватиметься працівниками управління транспорту та зв'язку міської ради, управління патрульної поліції в місті Луцьку, Українського товариства охорони природи, ПАТ «Волинь — Авто».

Розпорядженням також доручено Волинському центру з гідрометеорології державної гідрометеорологічної служби забезпечити безперебійну роботу з лабораторного контролю якості повітря в пунктах моніторингу і на маршрутних постах, здійснити спеціальний аналіз в період проведення акції «Чисте повітря» та інформувати відділ екології Луцької міської ради.

Підприємствам, акредитованим у галузі контролю за викидами забруднюючих речовин від пересувних джерел забруднення атмосферного повітря забезпечити відповідність технічним характеристикам експлуатаційної здатності обладнання та приладів метрологічних підрозділів  і взяти участь у загальноміській акції «Чисте повітря».

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024