У Луцьку відкрили «Спортивне ядро»

03 Вересня 2015, 16:19
4363

У місті відбулося урочисте відкриття реконструйованого стадіону Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки «Спортивне ядро».

Урочисте відкриття розпочалось із символічного розрізання стрічки. Цю відповідальну місію виконали ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан та народний депутат України Ігор Палиця. Після відкриття прозвучав гімн у виконанні оркестру Палацу учнівської молоді.


З вітальним словом до присутніх звернувся Ігор Коцан. Він зазначив: щоб гарно навчатись, потрібно гарно займатися спортом. Він високо оцінив подарунок студентству, проте найбільшим подарунком для ректора стало б виховання на теренах спортивного комплексу олімпійського чемпіона.

Після промови Ігоря Коцана до мікрофона підійшов Ігор Палиця. У промові він порушив складну тему політичної ситуації у нашій державі. За словами Палиці, той, хто з нами воює, хоче, щоб ми боялись. «Сильна нація – сильна держава», – наголосив він.

Після виступу мецената прозвучала пісня «Я України син» у виконанні Олександра Голощука.
Ведучий заходу анонсував вихід спортсменів. На бігову доріжку вийшла найкраща спортивна молодь міста. Гімнасти, акробати та бійці подарували присутнім чудові показові виступи, а під запальну композицію «Endless Summer» свої вміння показали юні футболісти. Волейболісти та баскетболісти провели розминку, зіграли між собою імпровізовані матчі.



Після показових виступів ведучий заходу оголосив про початок проведення першої естафети в оновленому спорткомплексі. У змаганні брали участь три команди змішаного складу, які намагались показати не лише свою витривалість, а й бути швидшими за суперників.

Прикрасою заходу став нетривалий, проте проникливий виступ сина гравця збірної України з футболу, волинянина Артема ФедецькогоАдріана. «Всіх вітаю з відкриттям стадіону», – впевнено сказав він.



Завершилась церемонія піснею «Є на світі одна країна» у виконанні Мар’яни Маркусенко та словами вдячності спонсорам та організаторам.

Юні футболісти поділились своїми враженнями від стадіону. За словами майбутніх зірок, їм сподобалось відкриття. «Добре, що зробили для Луцька», – висловився один з них.








Сергій МАТВІЙЧУК

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром