Грушевського: жінку збив вантажник в супермаркеті, а персонал ще й звинуватив покупця в інциденті

17 Вересня 2016, 14:45
фото ілюстративне 7429 Джерело: www.ellf.ru
фото ілюстративне

Забої лівого стегна і зіпсований вечір отримала лучанка після звичайних відвідин магазину.

Пригода трапилася в у торговому залі супермаркету «Колібріс», що на проспекті Грушевського, минулого тижня. Редакцію «Район.Луцьк» про це повідомила постраждала Катерина Новак, відома у Луцьку мисткиня.

«Мене з дитиною збив з ніг вантажник, наїхавши на нас візком, навантаженим доверху ящиками з товаром. Сталось це 12 вересня о 18:30, тобто у час, коли магазин наповнений людьми.  Вантажник, який потім виявився продавцем, пересувався по вузькому проходу, який по ширині співпадає з шириною візка, ніяк не попереджаючи», - розпочинає Катерина Новак.

1
Знана у Луцьку майстриня Катерина Новак
Знана у Луцьку майстриня Катерина Новак

«У цей час я стояла навпроти стелажу, розглядала товар, обираючи подарунок на день народження, на який мала йти відразу після магазину. Я не помітила, як на мене насувається величезна піраміда з ящиків. Побачила тільки після сильного удару в стегно візком. Я впала, вся нога оніміла, оскільки це місце з багатьма нервовими закінченнями. При цьому моя дитина, яка, на щастя, була у візку для покупок, дуже налякалася.  Я, скурчена від болю та сліз, вперлась у стіну, а вантажник спокійно мене об'їхав зі словами «Все нормально ж». Ні вибачень, ні допомоги. Пішов собі далі розкладати товар», - емоційно розповідає постарждала.

Але на цьому приниження у супермаркеті на закінчилися, адже жінка вирішила шукати справедливості.

«Тягнучи ногу, візка з дитиною та вмиваючись сльозами я пішла шукати адміністратора, який чомусь сидів на касі, що змусило мене прочекати в тому стані ще декілька хвилин. На мої прохання негайно щось вдіяти, пояснивши перед тим що сталось, адміністратор не відреагувала.  Нарешті дочекавшись її з каси, вона вибачилась за дії працівника», – каже співрозмовниця.

Після цього Катерина Новак попросила Книгу скарг, але на це клієнту просто показали пальцем приблизне її місцезнаходження:

«На прохання принести книгу, бо я не можу йти, сказали, щоб йшла сама. Книга виявилась майже біля виходу, отже мені довелось вийти з візком з товаром, на якому все ще сиділа дитина, до виходу. На це я отримала зауваження, що куди це я вихожу з товаром в візку не розрахувавшись! Мій стан, описаний вище, все ще був дуже наочно помітний, що їм не завадило мене зупинити за неоплату товару. Нарешті, написавши ту скаргу, я повернулась до кабінету, де сиділо два адміністратори, і це їх ДУЖЕ здивувало! Типу: «А що ще? Ми ж вибачились, ви скаргу написали, все, до побачення», – веде розповідь Катерина.

Жінка попросила викликати відповідального за охорону праці, на що їй сказали, що працівник уже пішов, і запропонували їй звернутися наступного дня 9-ій ранку.

«На мої питання, хто відповідатиме за мої тілесні ушкодження, моральний збиток, переляк дитини, зіпсований вечір, відповіді не те, що не було, а викликало в одної з адміністраторів реакцію типу: «Не так вас вже сильно і вдарили, треба було дивитись куди йдеш», – переповідає події того злощасного вечора Катерина.

Вона пропонувала викликати швидку, адже за час довгих дебатів, на нозі уже проявилася гематома. На це, за словами сівпрозмовниці, персонал торгового закладу заявив, що «фіксують сам виклик, а не діагностують».

«Потім був момент тотального приниження, коли я, щоб довести, що мені справді болить і погано, була змушена роздягатись в них в кабінеті, на що отримала відповідь: «Нічого там немає, може вас і не вдарили зовсім». Після чого я поросила прокрутити записи з камер і переконатись в тому, що я права. Так і не дочекавшись людського ставлення і вирішення своєї проблеми, я вирішила викликати поліцію, яку прочекала з дитиною на руках і болючою ногою півтори години. А патрульні, вислухавши обидві сторони конфлікту, сказали: «Вони ж вибачились! То що ви ще хочете?», - завершує Катерина переповідати події у магазині.

Наступного дня Катерина Новак відправилася до травматолога і медики засвідчили забій, міжм’язову гематому лівого стегна. Оскільки поліція подібними конфліктами не займається, лучанка має намір звертатися у Держінспекцію з питань захисту прав споживачів.

Офіційний коментар із супермаркету опублікуємо згодом.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
17 Вересня 2016, 18:32
Дуже знайома ситуація. Безпорадність доводить до відчаю . І правди шукати - тільки втрачати свій час та нерви. І всі звикли до цього. Тому мало хто мае сили протистояти тим хамам в магазинах. Хай стомленим . І іх теж шкода. Але людьми треба лишатись в будь-якій ситуаціі.
17 Вересня 2016, 18:44
а це і є нові поліцейські,хвала їм
17 Вересня 2016, 19:45
У нас тепер скрізь, нажаль, хамство. А жінка травмована. А дитині-стрес!!!! Чому ніхто не реагує?
17 Вересня 2016, 21:17
От така це нова наша патрульна поліція. Це ще добре, що на дану жінку патрульні не склали протокол. Не із слухів відомо, що вони не розібравшись, можуть скласти й на заявника протокол.А потім доказуй, що ти не дурак.
17 Вересня 2016, 22:31
Администратор магазина не на своём месте. В её обязанности должно входить соблюдение порядка в торговом зале. Жалко молодую женщину, которая прошла через унижение и моральное оскорбление , а ещё больше " жалко" работников магазина, которые , скорей всего, в мечтах уже в Европе. Не видать вам Европы!! Когда научимся порядочности?
17 Вересня 2016, 22:54
Які ми всі гідні.. ..
17 Вересня 2016, 22:55
Ой ніжні
17 Вересня 2016, 23:21
Живемо ж в бидлограді
17 Вересня 2016, 23:22
"Мисткиня" це що звагалі таке, овоч якийсь чи назва грибка ?
17 Вересня 2016, 23:24
А самим рота не роззявляти пробували?
18 Вересня 2016, 01:18
http://www.uamodna.com/articles/mystkynya/
18 Вересня 2016, 22:12
А Ви, не думайте, що викликавши поліцію автрматично отримаєте імунітет від відповідальності
18 Вересня 2016, 23:49
треба дивитись куди йдеш. а не в небо
19 Вересня 2016, 01:46
Жінка стояла перед стелажом, вибираючи подарунок, а не йшла! Була б дитина з іншого боку, була б біда! Такі розумні, аж тошно!
19 Вересня 2016, 11:48
Оскільки інцидент стався на території супермаркету, то саме магазин і несе за нього відповідальність. Чи були свідки?
21 Вересня 2016, 19:49
Дивитись їй потрібно було, а не рота роззявила.... Сама "мистиня" і винна
22 Вересня 2016, 04:25
тепер рота роззявляти будеш в суді! на камерах все чітко видно
26 Вересня 2016, 00:38
Дивитись треба дура
26 Вересня 2016, 06:58
Бабла ніхто не дасть не мрій
26 Вересня 2016, 06:59
Я все бачила сама винна
20 Жовтня 2016, 15:54
Описала так як то її трактор переїхав,це все брехня
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром