Молоді: мерія викрутилася і призупинила скандальне будівництво

03 Вересня 2015, 12:44
1672

Жителі прилеглих будинків на Молоді прийшли до міського голови на засідання виконавчого комітету, щоб негайно вирішити проблему добудови фітнес-центру.

Мешканці обурені діями міських депутатів та вважають, що, якщо останні продовжили оренду земельної ділянки підприємцю Мальцевій, то тепер саме їм доведеться негайно виправляти свою помилку. Лучани стверджують, що будівництво продовжується, незважаючи на заборони.


«Сьогодні вже працюють з сьомої години. Поки ви будете переливати з пустого в порожнє, то будівництво закінчиться. На місці наших сміттєвих контейнерів запланована парковка. На двері повісили папірець, що заборонене будівництво, працівники посміялися і пішли робити своє. Якщо ви більше нічого не можете зробити, або дайте справу в наші руки і до вечора все буде зруйноване», – каже Петро Бойко, житель сусіднього будинку.

Оскільки наразі заборонити будівництво немає законних підстав, то міські чиновники вирішили зробити хід конем. За рішенням виконавчого комітету від 3 вересня на території скандальної ділянки працівники «Луцькводоканалу» здійснюватимуть ремонт каналізації, це унеможливить будівництво третього поверху та допоможе виграти час, щоб знайти підстави для повної заборони добудови цього об’єкта.

«Є пропозиція, щоб роботи тривали довго і нудно. Так, як і вміє «Водоканал», – запропонував  секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Голова міської ради Микола Романюк пообіцяв, що особисто простежить, щоб виконання ремонтних робіт розпочалося сьогодні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром