Ігри, грамоти та солодощі – в «Одісеї» відбулося спортивне свято клубу

17 Вересня 2016, 13:35
2434

Вихованці спортивного закладу «Одісей» взяли участь у щорічних змаганнях з нагоди свята клубу.

Активне життя спортивних клубів за місцем проживання Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» не зупиняється протягом всього року. Діти кожного дня з радістю відкривають двері закладу, бо знають – тут на них чекає маса цікавих та корисних занять.

Провідний професіонал «Одісея» Олег Хлопіцький говорить – літні канікули його вихованців були насиченими. У червні проводили змагання з футболу, у липні були в спортивному таборі, де змагалися у різних видах спорту, ходили на екскурсії та в походи. А найкращі табірники мали змогу відпочити чотири дні на Світязі.

І хоча літо закінчилося клуб продовжує залучати дітей до здорового способу життя.

У п’ятницю, 16 вересня, «Одісей» провів день клубу та нагородив найкращих вихованців.

Зважаючи на можливості клубу, змагання проводили з п’яти видів спорту.

«Клуб не дозволяє багато де розігнатися, тому змагання проводимо з настільного тенісу, настільного хокею, дартсу, шашок і футболу. Організувати свято допомагають волонтери – тренери з інших спортклубів»,– розповів Олег Хлопіцький.

Відтак у приміщенні під пильним наглядом свого наставника діти змагалися за звання кращого хокеїста та тенісиста. На стадіоні школи №11 суддя Юрій Остромецький (провідний професіонал клубу «Білий м’яч») визначав кращу футбольну команду. А у дворі поблизу спортклубу Галина Тимущук (провідний професіонал клубу «Стріла») фіксувала, хто з дітей «попав у десятку», граючи у дартс.

Тож цього року переможцями у змаганнях з настільного тенісу стали:

1-е місце – Артем Мачульський;

2-ге місце – Дмитро Тимошук;

3-тє місце – Максим Олейницький.

У футбольному протистоянні переможцем стала команда «Білий м’яч», а почесне друге зайняла команда «Одісей».

Кращим у змаганнях з дартсу виявився Павло Будкевич, друге місце знову виборов Дмитро Тимошук і останнє призове зайняв переможець настільного тенісу Артем Мачульський.

Не лишилися без нагород і юні хокеїсти. Перше, друге та третє місця зайняли відповідно Вероніка Дейнеко, Володимир Баранчук та Дмитро Корнійчук.

Учасники змагань показали різні результати, проте Олег Хлопіцький стверджує, що головне не перемога, а активна участь. Відтак кожен, хто долучився до спортивних заходів, отримав смачний подарунок від тренера, а переможців змагань нагородили дипломами.






























 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром