Центральний парк: відновлять занедбаний волейбольний майданчик

03 Червня 2015, 11:11
2866

Волейбольний майданчик у Центральному парку імені Лесі Українки береться відновлювати політик.

Очільник обласного осередку партії "Удар" Юрій Гупало, який захоплюється волейболом,  спрямував звернення до міського голови Миколи Романюка з проханням посприяти у відновленні повноцінного волейбольного майданчика. Про таку ініціативу він написав у своєму facebook.

До слова,  Юрій Гупало займається бізнесом у сфері вантажних перевезень і є президентом ЛМГО «Волейбольний клуб «Олюртранс».

Нині так званий центральний волейбольний майданчик зарослий травою, на ньому стоїть кілька старих іржавих спортивних споруд, які хаотично розкидані, а сама територія обросла деревами й чагарниками.

За словами ініціатора, він має на меті нанести розмітку, придбати нову сітку, пофарбувати стійки, облаштувати роздягальні, встановити лавки і смітники.

«Справа в тім, що лише по Луцьку занедбаних та знищених спортивних майданчиків біля 25 і з десяток в незадовільному та задовільному стані. Ця ініціатива по відновленню саме волейбольних майданчиків буде розповсюджена по всій Волинській області. Моє хобі - волейбол, я президент єдиного офіційного волейбольного клубу «Олюртранс» у Волинській області. Клуб захищає честь області у вищій лізі України. Я пропагую здоровий спосіб життя молоді і популяризую волейбол», - прокоментував Гупало.

Юрій Гупало
Юрій Гупало

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром