Рівненська: два буси не поділили дорогу

14 Вересня 2016, 17:37
2399

На вулиці Рівненській два водії не змогли розминутися на проїжджій частині, через те, що водій «Рено» порушив правила дорожнього руху, а інший учасник дорожнього руху, який рухався на бусі марки «Мерседес», його за це «покарав».

Про це повідомив близько 17:00 у середу, 14 вересня, власний кореспондент Район.Луцьк із місця події.

Водій «Рено» проігнорував знак рядності та дорожню розмітку й вирішив повернути ліворуч із ряду, на якому він би мав рухатися прямо. Водій «Мерседеса» завадив йому здійснити такий маневр, відтак дві автівки заблокували рух одна одної. Жодних ушкоджень транспортні засоби не отримали.

На місці інциденту працюють патрульні поліцейські, які складають відповідні протоколи на обох водіїв. На цій ділянці дороги станом на 17:20 ускладнений рух транспорту. 



Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​
 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром