Люди з нашого району: Віталій, контролер з якості на колишньому підшипниковому заводі

14 Вересня 2016, 13:08
2867

30-річний працівник АТ «СКФ Україна» (Луцький підшипниковий завод), який протягом восьми років мешкав у Львові, вирішив переїхати Луцька, бо обласний центр Волині «простий і зручний».

Район.Луцьк продовжує знайомити читачів з людьми із різних куточків міста.

На цей раз до фотопроекту потрапив Віталій, який розповів, чи подобається йому його робота і чому район ЛПЗ можна назвати окремим населеним пунктом.

1

 

***

Народився в Горохівському районі. Навчався у Львівському політехнічному університеті і думав, що лишуся жити у Львові. Але прожив там вісім років і мене втомило надто рухливе місто. Тому вирішив переїхати до Луцька, оскільки тут маю багато родичів і знайомих.

***

Луцьк – це взагалі супер-місто. Сів в автомобіль – 10 хвилин – і ти вже на іншому кінці міста. Чи навіть сів у маршрутку і за півгодини доїхав із залізничного вокзалу до Променя (у мене там дача). Тобто місто дуже просте і зручне.

***

Та і сам район зручний. Тут усе є. Жив раніше на ЛПЗ у гуртожитку №2. Подобається район тим, що тут гарна природа, є парк, де можна погуляти з дітьми. Не скажу, що він кращий, ніж у центрі, але тут якось спокійніше та індивідуальніше. ЛПЗ – це як окремий населений пункт, якесь містечко чи село. Усі усіх знають, вітаються.

***

Зараз тут мало часу проводжу, бо мешкаю уже в будинку на Львівській. А раніше ходив на стадіон, бігав, з дівчиною ходили гуляти. Тут немає якихось особливих місць для відпочинку, але проживання у цьому мікрорайоні приносить задоволення.

***

На підприємстві працюю з 2009 року. Певний час робота не дуже подобалася, але почав більше працювати, натхненніше, більш, певно, совісніше і це принесло плоди, а саме у сфері комунікації з людьми. Більше починаєш працювати, віддавати себе і люди до тебе починають по-іншому ставитися.

1

 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

 

Читайте також: Люди з нашого району: Неля Дмитрівна, виховує у квартирі курочок
Люди з нашого району: отець Миколай, будує храм у 33-му мікрорайоні
Люди з нашого району: Валентина Жовнірук, працює у пункті прийому склотари на Завокзальному
Люди з нашого району: Юрій Блиндюк, працівник аварійної «М.Ж.К» на 33-му
Люди з нашого району: Ванда Оборина, самостійно облаштувала дитячий майданчик на 33-му

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
14 Вересня 2016, 17:31
Така цікава інформація,таких як він тисячі в Луцьку.А кому він потрібен,де він жив, і як жив.Дурня повна.Хай живе собі
15 Вересня 2016, 19:07
Ігоре, така ви добра людина, такий чуйний дюдинолюб, суцільна доброта і милість!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром