Інформацію про неякісне м’ясо у луцьких дитсадках перекрутили ЗМІ, – Олег Гребенюк

02 Вересня 2015, 15:41
2315

Начальник луцького управління освіти Олег Гребенюк відкидає звинувачення щодо використання неякісного м’яса у садочках.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк зібрав з цього приводу  прес-конференцію. На заході були присутні представники СЕС, представники батьківської громада та представники тендерного комітету. Гребенюк вважає, що  журналісти перекрутили факти і подали неправдиві відомості, повідомляє Волиньпост.

Нагадаємо, підприємець Олександр Понікарчик, який у 2014-му році виграв тендер із постачання м'яса у дитсадки Луцька, не зміг пояснити, де він взяв більше як 15 найменувань продукції.

З приводу порушень відкрито кримінальне провадження проти підприємця. Ситуація набрала розголосу.

 «Ми сьогодні прийшли у повному складі для того, щоб висловити своє обурення, свою незгоду з такою постановкою питання. І щоб звернутися до вас із закликом до об’єктивності, тому що ваша об’єктивність – це в першу чергу буде допомога нам», – сказав Олег Гребенюк.

«Ми за період 2015-го року у дитячих садочках провели 170 змивів на вміст кишкової палички. Жодних з них не був позитивним, тобто кишкову паличку не виявлено. Крім того, ми взяли 34 продукти на бактеріальне забруднення. За цей період у нас немає ніяких спалахів. І нам заявляють, що діти їдять зіпсовані продукти», – розповіла завідувач відділення організації санітарно-гігієнічного контролю Луцького міськрайонного відділу обласного лабораторного центру державної санепідслужби України Ядвіга Попіль.

Тим часом депутат міськради Андрій Осіпов стверджує, що з матеріалів справи відомо: замість м’яса підприємець нібито завозив напівфабрикати.

Незважаючи на те, що ведеться слідство, управління освіти не припинило співпрацю з Олександром Понікарчиком.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром