Перша у Луцьку академія отримала нове поповнення

02 Вересня 2015, 10:13
2286

В Академії рекреаційних технологій і права та Луцькому коледжі рекреаційних технологій і права відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

Серед почесних гостей свята були присутні депутат Луцької міської ради Григорій Пустовіт, заслужений артист України, депутат Луцької міської ради Василь Гриб, учасник бойових дій під Іловайськом, ветеран АТО Анатолій Маринюк, депутат Луцької міської ради Юрій Мишко, заслужений майстер спорту з біатлону та лижних перегонів Юрій Костюк, священнослужителі УПЦ.

Захід розпочався з виконання Гімну України. Десятки студентів та гостей з рукою на серці гордо виконували головний твір держави. Велика кількість студентів одягли на урочисту подію вишиванки, що додавало патріотичності. 

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор академії, професор Роман Карпюк.

«Ми, як добровольці, боремося за незалежність України. Ми виховуємо її майбутнє», – сказав ректор та закликав вшанувати пам’ять полеглих волинян хвилиною мовчання.

Після чого Григорій Пустовіт також привітав всіх присутніх студентів, назвавши захід «святом якості вашого життя». Насамкінець він побажав сприймати труднощі як сходинки на шляху до мети.

В свою чергу, Василь Гриб у вітальному слові спонукав студентів від ранку і до вечора працювати над своєю професією, адже студенти несуть відповідальність як і за коледж, так і за академію.

Ветеран АТО Анатолій Маринюк від імені військового комісаріату нагородив двох студентів академії, теж, до слова, бійців АТО, нагрудними знаками.

З днем знань студентів також привітав отець Олександр. Він порадив зрозуміти той фах, який обрали. «Ви – зерно, маєте дати хороший плід для країни», – сказав священик.

Представники духовенства прочитали молитву та покропили студентів та їхніх батьків священною водою.

Захід завершила директор коледжу Надія Костів, яка у своїй промові закликала майбутніх фахівців бути інтелігентними людьми та професіоналами.

Під час урочистостей були вручені нагороди кращим працівникам та студентам академії.



Автор: Сергій Матвійчук 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром