Луцький двір: мешканців на Грабовського жахає стан дашку над входом до під’їзду

08 Вересня 2016, 18:18
4152

Мешканці під’їзду №4 у будинку на вулиці Грабовського, 7 просять відремонтувати дах над входом і облагородити під’їзд ізсередини.

Прибудинкову територію у дворі відремонтували близько двох років тому. Раніше, кажуть мешканці, ходити по побитому покритті було вкрай незручно

«Гарно зробили, бо тут раніше було страшне. Богу дякувати, ходити вже стало зручно. І дітки тут граються, на велосипедах, скейтах, роликах їздять.  А це все тільки просимо, щоб зробили дах над входом у під’їзд, і ніяк не можемо допроситися. Та й під’їзд у нас такий страшнючий, що неможливо зайти. Там треба міняти труби, стояки», – нарікає мешканка будинку.

Та не лише незадовільний стан під’їзду хвилює жителів. Кажуть, що у дитячу пісочницю на майданчику уже давно ніхто не завозив піску. Раніше мешканці самостійно організовували «піскову забаву» для дітей, та зараз чомусь таким способом уже не користуються.

Попри це, інші конструкції на дитячому майданчику, за словами місцевих, ремонту не потребують, хоч стоять у дворі уже давно. Вистачає жителям і лавок, які стоять біля кожного під’їзду і на майданчику.

Тож наразі мешканці взяли за мету таки добитися від «жеку» ремонту у під’їзді, бо про створення ОСББ поки ніхто не говорить. Мовляв, не розуміють, що то таке і як його створити, адже якихось офіційних пояснень жителі поки не отримували.











 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
09 Вересня 2016, 03:08
Хто живе на ГПЗ тому в жизні не везе!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром