Луцький міський голова знову пішов у школу

01 Вересня 2015, 15:06
3859

День знань Микола Романюк відсвяткував у НВК № 10.

Сьогодні у луцьких школах пролунав перший дзвінок. З нагоди Дня знань урочисті лінійки відбулися у всіх 26-ти школах міста. Найочікуванішим цей день став для понад трьох тисяч першокласників.

Міське керівництво також не обділило своєю увагою місцеві навчальні заклади. Луцький міський голова Микола Романюк та начальник міського управління освіти Олег Гребенюк відвідали НВК №10.

Свято розпочалося традиційним підняттям держаного прапора під звуки Гімну України, а протягом усієї лінійки звучали патріотичні пісні та вірші. Хвилюючим моментом стало вшанування хвилиною мовчання колишніх випускників школи, які загнули в зоні АТО, захищаючи нашу країну.

Після офіційного відкриття лінійки з вітальним словом до присутніх звернувся директор НВК № 10 Олег Михальчук, який зізнався, що найдорожче, що є у школи – це її учні.

Луцький міський голова Микола Романюк також привітав вчителів, учнів та їхніх батьків зі святом першого дзвоника.

«Бажаю успіхів маленьким школярам у їхньому першому серйозному кроці в житті. А одинадцятикласникам хочу сказати, щоб вони за останній рік їхнього навчання визначились із майбутньою професією і вступили до бажаного навчального закладу, – розпочав промову мер.

Крім того,  Микола Романюк висловив жаль та сподівання з приводу смертей молодих героїв – випускників школи №10.

«Хочу, щоб ми ніколи не проводжали в останню путь наших героїв та бажаю нам всім мирного неба над головою», – завершив своє вітальне слово луцький міський голова.

Перший дзвоник у виконанні першокласниці та одинадцятикласника додав усім святкового настрою. Після чого  класні керівники під звучання музики повели дітей на їхній перший урок у цьому навчальному році.



















 

Автор: Віталій Мотрунчик

Фото Павла Березюка

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром