Мережа супермаркетів "Наш край" допомогла сім’ям воїнів, які захищали Україну

03 Вересня 2016, 13:48
2685

Мережа «Наш край» спільно із волонтерським проектом «Меценати для солдата» за підтримки корпорації подарували сім’ям загиблих та зниклих безвісти солдатів сертифікати на 500 гривень. 

Кошти виділили за підтримки корпорації «VolWest Group». Вручили сертифікати у п’ятницю, 2 вересня, біля супермаркету «Наш край», що на вулиці Шевченка.

Це ще один соціальний проект мережі в рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності, визначеної інвестиційною групою «Волвест груп», у яку входить і «Наш Край».

«Ми раді, що має можливість допомогти нашим бійцям та їхнім сім’ям. Це наш святий обов’язок підтримувати тих, хто захищає цілісність нашої держави. В рамках корпоративної соціальної відповідальність ми запланували цей проект та ряд інших, які будуть спрямовані на вирішення соціальних проблем мешканців регіонів, у яких працює наша мережа.

Основні цілі цих проектів – це спонукати людей до здорового способу життя, надавати допомогу тим, хто її потребує, відповідально ставитись до власного здоров’я та вносити свій вклад у забезпечення чистого довкілля для наших дітей», - розповіла генеральний директор мережі «Наш Край» Ірина Берлач.   

Розпочали дійство хвилиною мовчання, щоб вшанувати пам’ять усіх, хто загинув в АТО.

Голова волонтерського проекту Руслан Теліпський сказав, що організаторам було б дуже приємно почути кілька слів підтримки або зауважень, або пропозицій. Захотіли висловитись декілька людей, вони подякували волонтерам за існування такого проекту, за фінансову та моральну допомогу.

Жителям Луцького району вручили сертифікати, а одна з волонтерок  «Меценати для солдата» заспівала пісню, щоб підтримати сім’ї героїв.

Для усіх охочих провели екскурсію супермаркетом, після чого вони пішли витрачати свої сертифікатні «гроші».

«Зараз в нас, в Україні, все дорожчає, а зарплати і пенсії не піднімаються. Все-таки, 500 гривень для нас немаленькі гроші, це можна і м’яса якогось купити. Ми взагалі «Меценатам для солдата» дуже дякуємо, особливо Руслану та дівчатам. Вони завжди нам допомагають. Я не знаю, коли вони встигають поспати. Справа навіть не в грошах. Інколи хочеться з кимось поговорити і вони завжди приходять на допомогу, завжди вислухають», - розповіла Оля, одна з власниць сертифікату.

Сертифікатами можна розрахуватись за товари у магазинах мережі «Наш Край» (окрім тютюнових виробів та алкоголю). Це буде хороша нагода для родин волинських Героїв які потребують опіки придбати своїм дітям, що залишились на жаль без годувальника необхідні речі для школи або продукти на кожен день, адже асортимент товарів у магазинах «Наш Край» справді широкий і дає можливість задовольнити будь-які потреби. Сертифікати діють у 25 магазинах мережі «Наш Край», що розташовані у 14 містах по всій Волинській області.























































Додамо, що також мережі супермаркетів «Наш Край» реалізували дослідницький проект «Маленькі дрімери», що відбувся у рамках корпоративної соціальної відповідальності інвестиційної компанії«VolWestGroup». Так, діти вже встигли дослідити роботу одного з магазинів мережі та приміряли на себе дорослі професії.

Читайте також: Підсумки проекту «Живи відповідально!»: зібрали 5,5 тисяч кілограмів батарейок та 165 кілограм пластикових корків

Нагадаємо, що у квітні цього року у мережі «Наш Край» стартував соціальний проект «Живи відповідально!», який передбачає пропаганду здорового харчування, піклування про навколишнє середовище та власний фізичний стан.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром