33 квартал: скандальна забудовниця поскаржилася в міліцію на бунтівних мешканців

02 Червня 2015, 17:31
1706

За фактом знесення незаконної прибудови на проспекті Соборності, 24 розпочато аж два кримінальних провадження.

Заяви в міліцію надійшли від мешканців будинку, під яким підприємець Наталія Кушнір вирила котлован та збиралася зводити нову будівлю, та від самої забудовниці, яка просить притягнути до відповідальності сусідів. Про це розповів начальник Луцького МВ УМВС України Ігор Муковоз.

«У нас є дві заяви. Перша від мешканців будинку щодо незаконної діяльності забудовниці Наталії Кушнір, а друга - її заява про знесення будівлі. Кримінальне провадження розпочате за ст. 194  ККУ, тобто  умисне знищення або пошкодження майна і за статею 356 – самоправство. Наразі проводиться перевірка».

Мешканці будинку розповідають, що про відкриття кримінальної справи знають. Однак про хід розслідування їм поки що нічого не відомо.

До слова, під час знесення прибудови Наталія  Кушнір  стверджувала, що дії мешканців будівлі та луцьких депутатів є незаконними  і наголошувала, що звернеться до правоохоронних органів, а, можливо, і до суду.

На чиїй стороні буде закон, невідомо. Але в міліції підтверджують, що пані Кушнір фігурує в подібних справах уже не вперше.

Нагадаємо, рішення про знесення прибудови підтримали  депутати на сесії міської ради 27 травня. До того, жителі будинку, побоюючись руйнування погрожували влаштувати майдан. Загалом цієї весни у Луцьку активізувалися незаконні забудовники.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром