Відродження: на шкільній лінійці у жінки зупинилося серце

01 Вересня 2016, 14:20
2597

Після урочистостей з нагоди свята Першого дзвоника у однієї з матерів стався серцевий напад - жінка втратила свідомість. Медики швидкої допомоги, які приїхали на виклик, діагностували у жінки зупинку серця та провели невідкладну реанімацію.

Подія трапилась сьогодні близько 11 години ранку в загальноосвітній школі-ліцеї № 22, що по проспекту Відродження, пише ІА Волинські новини.

37-річна жінка, мама одного із школярів, під час шкільної лінійки втратила свідомість. Жінка, яка знаходилась поруч, покликала медсестру та спробувала надати першу допомогу.

«Вона впала і не дихала, тому одразу викликали швидку допомогу», - розповідає очевидиця подій.

Швидка допомога прибула на місце за 5 хвилин після виклику. У непритомної не було пульсу та дихання, медики діагностували гіпоксію (кисневе голодування мозку) та провели негайні реанімаційні заходи із застосуванням дефібрилятора.

Завдяки реанімаційним заходам вдалося відновити тиск та пульс у непритомної, бригада швидкої допомоги доставила жінку в міську клінічну лікарню. Наразі пацієнтка перебуває у комі, проте медики запевняють, що небезпека для життя минула.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром