Податківцям виділять мільйон на нову техніку

31 Серпня 2016, 18:04
1711 Джерело: vl.sfs.gov.ua

Луцька об’єднана державна інспекція отримає з міського бюджету один мільйон гривень на технічне переоснащення.

Про це стало відомо на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 31 серпня.

Нагадаємо, що для обслуговування клієнтів інспекція потребує 13 комп’ютерів, 2 ксерокси і 15 принтерів. Деякі депутати висловили сумніви щодо необхідності фінансування державної структури з місцевої казни.

«Ви збираєтеся фінансувати державну структуру. Кожного місяця до нас приходить державний орган і просить їх профінансувати. Я розумію представника податкової, але позиція нашої фракції – місто має багато більш важливих проблем, які варто профінансувати», – заявив депутат Богдан Богонос.

Окрім того, депутат Борис Смаль зауважив, що стару техніку податківців могли б використовувати у луцьких ДНЗ, проте інспекція не хоче її віддавати.

«Під час засідання комісії я двічі пропонував, що техніка інспекції могла б влаштувати луцькі садки. Але спочатку сказали, що це неможливо по закону, а потім, що неможливо, бо вони не хочуть», – прокоментував депутат.

Проте начальниця Луцької об’єднаної державної інспекції головного управління податкової інспекції головного управління Державної фіскальної інспекції у Волинській області Світлана Сава розповіла, що інспекція знайшла механізм передачі застарілої техніки і готова її віддати.

«Морально застаріла техніка може передаватися до органів місцевої влади. Питання в тому, чи потрібна така техніка садочкам? Але можливість є і ми готові ту техніку передати», – розповіла начальниця.

У підсумку депутати підтримали проект рішення більшістю голосів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39