Управління містобудування та архітектури не стане департаментом

31 Серпня 2016, 15:13
2877

Депутати не проголосували за реорганізацію управління містобудування та архітектури у департамент з переходом до новоутвореної структури відділу охорони культурної спадщини.

Про це стало відомо у середу, 31 серпня, під час сесії міськради.

Нагадаємо, що такий структурний підрозділ як управління містобудування та архітектури ЛМР планували ліквідувати, натомість хотіли реорганізувати структуру у департамент.

Втім, деякі депутати висловили припущення про те, що такий проект рішення підготували лише через бажання звільнити керівника управління Леоніда Герасимюка та головного архітектора Ярослава Матвіїва.

Зокрема, депутат міськради Ігор Поліщук припустив, що міська влада хоче зняти з посади вказаних осіб через відмову надати дозвіл на скандальне будівництво на Ковельській, 17.

«Проект рішення не про реорганізацію, а саме про звільнення архітекторів, які протидіють окремим скандальним забудовам. Вважаю, що треба викликати осіб, яких хочуть звільнити. Хочу, щоб ви зрозуміли, що ті, хто голосують за це, фактично голосують за будівництво на Ковельській, 17», – зазначив Ігор Поліщук.

У свою чергу міський голова Микола Романюк запевнив, що наразі претензії щодо роботи є і до Герасимюка, і до Матвіїва, але у проекті рішення йдеться не про скорочення, а про реорганізацію управління, і попросив підтримати пропозицію.

У підсумку, у зв’язку з тим, що частина депутатів вважає, що перед звільненням керівного складу управління, необхідно заслухати звіт про роботу працівників та не поспішати з реорганізацією управління, обранці громади не підтримали проект рішення.

Коментарі
31 Серпня 2016, 18:25
Браво!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39