Кримінальний Луцьк: кількість злочинів за рік зросла на 62%

31 Серпня 2016, 12:25
2168

Переважна більшість злочинів, здійснених у місті – це тяжкі та злочини середньої тяжкості.

Про це на пленарному засіданні сесії міськради розповів начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у волинській області Олег Кічук.

Головний поліцейський зазначив, що за п’ять місяців працівники поліції зареєстрували більше 23 тисяч заяв, що значно перевищує минулорічні показники.

Зокрема, ріст крадіжок збільшився на 81%. Однією з причин цього є відсутність камер відеонагляду, стверджує Олег Кічук.

«У нас проблема – крадіжки з квартир, транспортних засобів. У 90% випадків на місці злочинів відсутні камери спостереження. До нас приїжджали колеги з Чернівців, то у них все місто перекрите камерами», – розповів головний поліцейський.

Читайте також: Правоохоронці просять лучан встановлювати у дворах камери відеонагляду

 Крім того, на території міста здійснили одне умисне вбивство і ще троє людей отримали тяжкі тілесні ушкодження. Ці злочини вже розкрили. Олег Кічук також стверджує, що реформа у поліції проходить важко і має багато недоліків. Наразі поліцейським не вистачає ні матеріально-технічного забезпечення, ні працівників.

«Зараз проводиться набір на посади слідчих і дільничних. Але поки пройдуть тестування та навчання, то аби вони тільки через рік прийшли на роботу», – говорить поліцейський.

Нагадаємо, що Головне управління національної поліції у Волинський області у зв’язку з відсутністю працівників оголосило конкурсний відбір до поліції.

Коментарі
31 Серпня 2016, 16:41
крадіжок збільшилось на 81% із за відсутності відеокамер говорить головний поліціянт.<br/>Ніби колись ці камери були в місті. При такому темпі росту крадіжок, в поліції і камери<br/>покрадуть.
14 Вересня 2016, 12:17
Позакривайте ці нічні бандитську кубла наркоманів і бандитів &quot;Версаль&quot;,&quot;Опера&quot; &quot;Підкова&quot;.Забороніть продавати алкоголь вночі.Тоді можна говорити про якийсь порядок хоч трішечки.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром