Княгининок: голові сільради зробили зауваження за поїздку закордон

29 Серпня 2016, 17:08
1891 Джерело: news.ub.ua

Голові Княгининівської сільської ради зробив зауваження за подорож Європою на День Незалежності заступник Луцької районної ради.

Документ Олена Твердохліб оприлюднила у соцмережі, пише Волинь24.

У листі йдеться:

«Шановна Олено Олегівно. У зв’язку з відзначенням великого загальнодержавного свята – 25-ї річниці Незалежності України Луцька районна державна адміністрація не рекомендує Вам залишати Княгининівську громаду та виїжджати за межі країни.

У той час, коли в державі йдуть військові дії, гинуть наші громадяни та під кулями виборюють соборність та територіальну цілісність України, наші рідні, друзі, знайомі та ваші односельці - обранець громади не має морального права відмежуватися від визначних подій суспільства, що відбуваються. 

Додатково інформуємо, що на державному рівні у Республіці Мальта святкується 21 вересня День Незалежності, (відзначається із 1964 року) 13 грудня День Республіки (1974 р).

Перший заступник голови РДА Володимир Боярчук».

Олена Твердохліб так прокоментувала цей лист, написавши у Facebook:

«Певно в районі вирішили що я вже гроші в офшори повезла класти.....Як можна щось змінити в країні, яка звикла жити мітингами, парадами, гучними промовами і пустими словами? Я дуже люблю свято Незалежності моєї країни, але святкування уявляю трохи інакше. Хотіла б знати думку моїх виборців про це».

Зауважимо, що останній тиждень Олена Твердохдіб публікувала у Facebook фотографії зі своєї подорожі, у яку вона поїхала, будучи у відпустці. Якщо вірити підписам до фото, жінка була в Італії, Угорщині, Франції та Німеччині. 

Окрім того, як відомо, Луцьку райдержадміністрацію очолює Ігор Ярмольський – попередник Олени Твердохліб на посаді голови Маяківської (нині – Княгининівської) сільської ради. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром