Героїня реаліті-шоу зрадила своєму хлопцю із лучанином перед всією Україною

29 Серпня 2016, 13:16
6093 Джерело: tabloyid.com

На «Новому каналі» стартував новий проект для закоханих, який допомагає перевірити їхні почуття.

Це – власна розробка Нового каналу. Зйомками реаліті займається творче об’єднання Лори Мальцевої, вже знайоме глядачам за проектом «Половинки», пише Таблоїд Волині.

На пару чекає п’ять випробувань, пройти які під силу виключно тим, чиї почуття дійсно щирі та міцні. За кожне пройдене випробування пара отримує ключ від скриньок, в яких заховані 100 тисяч гривень.

По нові враження і головний приз українські пари вирушають до Таїланду.

Ведучим шоу став Даніель Салем, одесит із ліванським корінням, ведучий і ресторатор.

Першими учасниками проекту стала пара Даша і Андрій, які зустрічаються півтора року і досі не визначилися, чи варто їм створювати сім’ю. Стосунки молодих людей не можна назвати легкими. Вони постійно супроводжуються скандалами, ревнощами, побутовими суперечками.

Одним із найважчих випробовувань для Даші та Андрія стала перевірка на чесність. В рамках завдання і чоловіку, і дівчині «підсилали» осіб, які мали спокусити героїв. Андрій «випадково» застряг у ліфті з однією із найефектніших учасниць «МастерШефа» Іриною Бактиая. Протягом трьох годин вони спілкувались, попивали вино та обмінялися телефонами. Андрій розповідав про свою дівчину, та вів себе чемно.

А ось Даша «випадково» опинилася в кафе за сусіднім столиком зі своїм кумиром – героєм серіалу «Київ вдень і вночі» лучанином Віктором Андрущенком. Дівчина, яка є шанувальницею Віктора, відразу почала писати подрузі смс, в яких із захватом розповідала про те, з ким знаходиться у одному кафе.   

«Дівчино, а як Ви вважаєте, приходити на зустріч невчасно, це гарно?», – розпочав розмову актор і без перешкод пересів за столик до Даші. Вони замовили вино, почали говорити про стосунки. На велике розчарування Андрія, Даша розповіла Віктору, що живе з чоловіком, але стосунків у них немає.  Окрім того, дівчина критикувала свого партнера за зовнішність, стверджуючи, що він абсолютно не її тип.

Зрештою, Віктор взяв у Даші номер телефону, а закінчили зустріч актор та героїня шоу смачними поцілунками, після яких разом покинули кафе та поїхали в невідомому напрямку.

«Я не розумію, що ви робите разом» – такий висновок зробив ведучий стосункам Андрія та Даші й дав їм одну ніч на те, аби пара визначилась, чого кожен із них хоче насправді.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром