«Ліга сміху» по-волинськи: жартували про секс, політику та капустяний хліб

27 Серпня 2016, 15:29
4542

У місті відбувся гумор концерт «Замок шоу», де протягом 2,5 годин кілька сотень лучан мали нагоду слухати жарти сміятися від душі.

Захід провели у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка у п’ятницю, 27 червня.

На концерті виступили учасники та півфіналісти «Ліги сміху»: «Замок Любарта» (Луцьк), «Прозрачный гонщик» (Одеса), «Отдыхаем вместе» (Хмельницький), «Лукас» (Кременчуг), «Де Ришелье» (Одеса), «Тоби Альдервейрельд» (Прилуки).

Коротко про концерт: «Лукас» зарядив драйвом, «Тоби Альдервейрельд» має дуже багато спонсорів та знає все про 50 відтінків влади, «Отдыхаем вместе» привезли багато мініатюр та історій, «Прозрачный гонщик» майже влаштував особисте життя у Луцьку, шукав капустяний хліб та розповів, як правильно годувати собак кістками, «Де Ришелье» пояснили суть радянських мультфільмів, «Замок Любарта» поговорив з головним тренером луцької «Волині» Віталієм Кварцяним.

Після концерту в театрі усі охочі мали змогу поїхати на аfter party та почути чорний гумор у виконанні учасників концерту «Замок шоу». Там жартували більш жорстко та без заборонених тем. Показали і сцени приватного життя, і політиків, і звичайних людей.

Після години чорного гумору усі охочі мали змогу потанцювати, зробити селфі та поспілкуватися з гумористами.

1

1


1

1

1

1


1

1


1

1

1

1

1

1

1

1

1


1


1

1

1

1

1

1

1

1

1

1


1

1

1






Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром