В луцькій поліції кадровий голод через реформу

26 Серпня 2016, 16:06
2193

Після реформи поліції, держава не передбачила механізму навчання на сержантські посади. Тож поповнювати лави міськвідділів сержантами – немає як.

Про це повідомив очільник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олег Кічук під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 26 серпня.

Так, головний поліцейський Луцька скаржився на недоукомплектований штат і на те, що через ненормований робочий день і велике навантаження поряд з низькою зарплатнею, багато працівників пишуть рапорти на звільнення.

Члени комісії поцікавилися, чи можуть прийти на службу в міськвідділ ветерани АТО, які шукають роботу. У відповідь Олег Кічук пояснив: ці люди мають мати юридичну освіту. Раніше вступити на службу було простіше, тепер навчання на сержантську посаду немає.

«Механізму навчання на сержантську посаду зараз нема. Раніше на службу було прийти простіше: рапорт, навчання в Сокиричах, стажування і працюй», - пояснив він.

Коментарі
26 Серпня 2016, 20:13
&quot;Механізму навчання на сержантську посаду зараз нема.&quot; <br/>як завжди все через жопу і ніхто не винен і нізащо не відповідає.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром