Луцьк, 27 серпня: спіймали таксиста-сутенера і відбулася сесія міськради

27 Серпня 2015, 21:38
1965

Подія дня у місті - сесія Луцької міської ради. Але були й інші події варті уваги. 

Халява. Громадська організація ромів «Терне Рома» таки отримала в оренду житло з бажаною платою одна гривня на рік, - на сесії міськради прохання ромів про пільгову оренду офісу за ремонт приміщення підтримали. Орендний договір дійсний до 2018 року.

Мало дали. В Луцькому міськрайонному суді оголосили вирок водієві, який 24 січня перебуваючи п’яним за кермом, став винуватцем ДТП, в якому постраждали дев’ять людей. Йому загрожує 3 роки позбавлення волі, на три роки заборонено керувати автомобілем та заплатити кожному потерпілому моральну та майнову шкоду. Прокуратура міста обдумує варіант із оскарженням даного рішення вважаючи його надто м’яким.

По заслугах. Лучанин котрий вбив свого друга через ревнощі отримав дев’ять з половиною років тюремного ув’язнення.

Тепла в квартирах не буде? Мер Луцька Микола Романюк звинуватив ДКП «Луцьктепло» у зриві підготовки до опалювального сезону.

Китайці голосують за луцькі проекти. Під час голосування за кращі громадські проекти надходили голоси із Китаю, Кенії, ізраїлю та інших країн.  Такі голоси анулювали.

Таксист-сутенер. В Луцьку затримали таксиста котрий возив представниць найдревнішої професії на роботу. Такі послуги коштували клієнтам 500 гривень. З них чоловік отримував свою частку – 100 гривень. Йому загрожує п’ять років обмеження волі або ж позбавлення волі на той самий строк.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром