Проби води та трупи риби відправили на аналізи

25 Серпня 2016, 14:34
Фото ілюстративне 3024 Джерело: planeta.moy.su
Фото ілюстративне

Мертвою рибою у Стиру займається санстанція.

Заступник начальника державної екологічної інспекції у Волинській області Сергій Дудка розповів, що взяли проби води, аби з'ясувати від чого помирає риба у річці Стир.

Нагадаємо, 24-го серпня жителі села Маяків повідомили, що від Луцька по Стиру вже кілька днів пливе мертва риба.

Сергій Дудка для початку уточнив, коли саме було помічене це явище:

«Риба пливла 23-го, а не 24-го», - зауважив він.

Проте очевидці зауважують, що сплав  мертвої риби водоймою спостерігали протягом кількох днів.

«23-го числа ми виїжджали разом з рибінспекцією. Ми відібрали воду та відібрали рибу. Аналізи буде проводити санстанція, а також ми, але результати будуть лише на наступному тижні. Поки що ми нічого сказати не можемо», - пояснив заступник начальника екоінспекції Волині. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
25 Серпня 2016, 18:11
Очисні таки призвели до екологічного лиха. Може хоч тепер хтось перевірить чи там все гаразд із технологією, хоча... сумніваюсь! Схоже владі пофіг! Бо якась комісія колись написала, що все гаразд!
25 Серпня 2016, 19:19
А ІЛ, ЯКИЙ ВИВОЗИТЬСЯ НА МІСЦЕВІ ЗЕМЛІ, ВЗЯЛИ НА АНАЛІЗ???? МІСЦЕВИЙ ФЕРМЕР ПОСІЄ СОЮ І ЗДАСТЬ НА ПЕРЕРОБКУ В КОВБАСНИЙ ЦЕХ, ОТО ПОПОЇСТЕ КОВБАСКИ ВАРЕНОЮ ДІЄТИЧНОЇ З ВМІСТОМ ВСЄЇ ТАБЛИЦІ МЕНДЕЛЄЄВА. А САНСТАНЦІЯ ДАСТЬ ЗАКЛЮЧЕННЯ ,ЩО ВСЕ "ОКЕЙ".
29 Серпня 2016, 18:36
А де ж результати аналізів??? Може хто де їх бачив, то напишіть, бо санстанція "мовчить" на дзвінки не відповідає.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром