Грушевського: жінка зібрала у квартирі більше ста котів та собак

25 Серпня 2016, 09:11
4698

Поліція, виконавча та працівники собачого притулку прийшли примусово вилучати тварин у лучанки, яка утримує у квартирі понад сто котів та собак.

Сусіди жаліються, що у під’їзді постійний сморід, від якого страждають як дорослі, так і діти, йдеться у сюжет ТРК «Аверс».

«Літом сморід підіймається через витяжку, по сходовій площадці. Для моєї дитини-інваліда це є загроза, підіймається відразу ацетон і ми змушені проходити курс лікування. Тепер щоліта виїжджаємо звідси на дачу, мусимо знімати щось чи проситися до когось пожити. На всі зауваження ця жінка реагує переважно нецензурно», - пояснює ситуацію мешканка будинку Наталія Вознюк.

За її словами, така ситуація триває вже близько десяти років: одного разу її сусідка-юристка, яка має на другому поверсі аж дві квартири, вирішила зносити сюди котів та собак.    

Вже втретє за рішенням суду сюди приїздить виконавча служба із поліцією примусово висиляти тварин. Долучилася до них й директорка притулку «Ласка» Дана Новарчук.

«Людина не може забезпечити догляду такій кількості тварин. Та й психологічно вони неадаптовані, дикуваті. Вона на вулиці підбирає не дуже здорових тварин, тому вони один від одного заражаються хворобами», - переконана Дана Новарчук.

«Цього разу двері нам не відчинили, тому ми переносимо виконавчі дії на інший термін», - пояснила державний виконавець  Лілія Радчук.

Якщо виконавцям вдруге не відчинять, то вони звертатимуться до суду з поданням про примусове проникнення у житло. Це вже втретє силою забиратимуть тварин.

 

Коментарі
25 Серпня 2016, 14:01
а че люди памагите??? пусть коты помогают!
26 Серпня 2016, 02:18
Не доведи, Господи!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром