Дракони, запальні танці та співи: чим артисти дивували містян

24 Серпня 2016, 20:37
2501

Творчі колективи з України, Грузії, Ізраїлю, Тайваню та Кіпру позмагалися за увагу глядачів на Театральному майдані, створивши «мозаїку» народних танців та музики з оркестрами.

В рамках міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» артисти продемонстрували лучанам пісенні та танцювальні імпровізації, народні вистави. Район.Луцьк також завітав на яскраве свято єднання народів.

У центрі міста зібрались колективи  з різних куточків світу, щоб ще раз познайомити глядачів зі своєю культурою. Артисти з Грузії здивували присутніх виконанням танців під українські мелодії пісні «Підманула, підвела». В цей же час тайванські актори відтворили міні-виставу бою з драконом, а кіпріоти навчали танцювати всіх охочих.

Разом з українськими колективами глядачі мали змогу станцювати краков’як та помилуватися народними піснями.  

1

1

1

1

1

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром