Копам-атошникам вручили медалі

24 Серпня 2016, 16:53
3158 Джерело: lutskpolice

Керівник Управління патрульної поліції у місті Луцьку привітав особовий склад з Днем державного прапора та Днем Незалежності України і вручив поліцейським, які брали участь в АТО, вручили пам’ятні медалі.

Про це повідомляють патрульні у Facebook.

«25 років тому ми здобули Незалежність, а сьогодні так складаються обставини, що маємо її відстоювати. Це свято в першу чергу дуже важливе для тих, хто був на війні, в зоні бойових дій, на передовій. Частина з вас виконувала гідно цю роботу, а, повернувшись, розпочала службу в патрульній поліції. І там, і тут важко. Там доводилось боротись з ворогом, а тут доводиться боротись зі знайомими, близькими, сусідами. Доводиться приймати щодо них такі рішення, які можуть бути неприємними. І це теж непросто. Тому воюємо поки тут, на своєму фронті, оберігаємо спокій та безпеку громадян», - звернувся до патрульних начальник Управління лейтенант Олександр Вовченко.

До привітань і подяк долучились і заступники начальника Роман Буховець та Дмитро Хмарук, командир батальйону Дмитро Мокич.

З нагоди Дня Незалежності учасникам АТО – інспекторам патрульної поліції – вручили пам’ятні медалі від Управління патрульної поліції.
У батальйоні патрульної поліції є 28 учасників АТО.









 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром