Лучани протягом 25-ти годин передаватимуть прапор України із рук у руки

24 Серпня 2016, 15:13
1741

Активісти влаштували безперервну 25-годинну естафетну ходу, під час якої передають один одному синьо-жовтий стяг.

З нагоди 25 річниці незалежності України та Дня Державного Прапора у Луцьку активісти влаштували вулицями безперервну 25-годинну естафетну ходу з прапором України – пише Волинь.Інфо.

Хода стартувала у вівторок, 23 серпня, о 23:30 із Театрального майдану від стенду Героїв за ініціативи проекту «Меценати для солдата» та зокрема, його кординатора Руслана Теліпського.

Прапор передають з рук в руки. Єдина зупинка – біля будинків з меморіальними дошками, де проживали і навчались бійці, біля могили Василя Мойсея, а також на цвинтарі в селі Гаразджа, де поховані тіла 25 захисників країни.

До акції долучився також депутат Олександр Кравченко, який взяв із собою дуже символічний прапор. Як розповів Кравченко, він придбав його ще у 2012 році в Луцьку на Театральному майдані. Цей прапор був з ним у містах Європи – Берліні, Амстердамі, Варшаві, Вільнюсі, Ризі, Санкт-Петербурзі, а потім на Майдані та в АТО – Курахове, Волноваха, Мар’янка, Докучаєвськ, Старобешево, Іловайськ, Дебальцеве, Старобельськ, Сватове, Северодонецьк, Лисичанськ, Золоте, Попасна, Щастя, Станиця Луганська.

Лучани перед ходою помолилися за всіх загиблих героїв та схилили голови перед цим прапором.

Хода завершиться о 00:30 в четвер, 25 серпня. Отож, усього акція триватиме 25 годин.










 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром