Лище: злива затопила сільську школу

24 Серпня 2016, 14:56
4191 Джерело: zib.com.ua

Дощ повністю залив приміщення місцевої школи: мокра стеля, знищені меблі та інвентар.

Дві третини місячної норми опадів випало днями під час грози. Згідно даних волинського гідрометеоценру, вона охопила лише Луцьк і частину Луцького району – пише ІА Волинські новини із посиланням на Волнську регіональну дирекцію НТУ.

Серйозних збитків негода завдала школі у селі Лище. У закладі вже протягом місяця облаштовують новий дах, тож підрядники не були готові до такої кількості опадів. Наслідки лиха ліквідовують ледь не усім селом.

1 вересня у Лищі під загрозою, злива, яка пройшла тут у понеділок, 22 серпня, наробила неабиякого лиха. Про те, що у класах напередодні зробили ремонт уже нічого не нагадує.

Завідуюча шкільною бібліотекою каже, що майже третину підручників залило водою. Найбільше негода наробила лиха на другому поверсі, де затопило майже усі кабінети, тут і вчительська, і комп’ютерний клас. Педагоги переживають, що у техніку могла потрапити вода.

З 15 класів непошкодженими залишились лише три класи.

Ліквідовувати наслідки лиха взялися працівники школи разом з робітниками підрядника.

Тим часом, як запевняє районна влада, незважаючи на лихо, свято Першого дзвоника відміняти не будуть.

Детальніше дивіться у сюжеті:

 

Коментарі
25 Серпня 2016, 20:19
ви, тетяно миколаївно, занадто добра людина і керівник. у вас на стільки учнів більше 20 людей обслуговуючого персоналу, а школа дебрями поросла не лише на даху а й по обмостці, зілля у вікна заглядає. що ж ваш завгосп робить, нехай батьки скинуться і куплять йому ручну косу ну і косє пер за все , а не армстронги... і підрядника цього трохи сильніше підрядіть...
05 Вересня 2016, 01:59
де взялося 20? а 7 не хочеш? де ти обмостку бачив? поради легко давати, а ти прийди і поцікався що хто робить , а бла-бла-бла всі мастаки
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром