Люди з нашого району: Валентина Жовнірук, працює у пункті прийому склотари на Завокзальному

24 Серпня 2016, 13:43
2540

65-річна працівниця пункту прийому склотари, що знаходиться на вулиці Гулака-Артемовського, біля будинку № 17, розповіла про особливості своєї роботи та поділилася враженнями від рідного мікрорайону.

До об’єктиву Район.Луцьк потрапила ще одна учасниця фотопроекту – Валентина Жовнірук, яка повідала хто заходить до пункту прийому склотари і чому після виходу на пенсію зайнялася незвичною для себе справою.


 

***

Закінчила м'ясо-молочний  технікум і приїхала сюди по направленню в 1969 році. Спершу жили з чоловіком в орендованій квартирі, потім одружилися, після чого йому дали помешкання на проспекті Грушевського.

***

Район у нас гарний. Живемо біля автовокзалу, залізничного вокзалу і до центру недалеко. Люди наші теж хороші. Я, наприклад, не хотіла б в іншому місці жити.


 

***

Довгий час працювала на м’ясокомбінаті, а після того, як пішла на пенсію, почала тут підробляти. Теперішнє місце роботи, звісно, не подобається. Але що робити? Пенсія невелика, за неї не проживеш. Поки ще маю силу в руках, то працюю. Звісно, напрацьовуюсь. Я тут недалеко живу, тому не хотіла би мати таку ж роботу в іншому мікрорайоні.

***

В нашому районі скупка склотари одна. Людей приходить «море». Мене вже й всі знають. З ГПЗ ж сюди не їздять. А ці мешканці, що тут проживають, заходять часто.

***

Приходять і старші люди, машинами буває привозять, бувають і «бомжі», хоча їх вже небагато навідується.
 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Читайте також: Люди з нашого району: Неля Дмитрівна, виховує у квартирі курочок
                          Люди з нашого району: отець Миколай, будує храм у 33-му мікрорайоні

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​ 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром