Центр: лучани мірятимуться силою з франківчанами

23 Серпня 2016, 13:20
1523

З нагоди 25-ої річниці Незалежності України гостей та мешканців міста запрошують на матчеву зустріч з боксу між збірними командами міста Луцька та Івано-Франківської області.

Змагатимуться боксери 24 серпня о 17:00 на проспекті Волі (балкон над центральним входом у парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки по проспекту Волі між будинками 8-10) – повідомляють на сайті міськради.

Організаторами змагань цьогоріч є Луцька міська рада, управління з питань фізичної культури та спорту, КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» та федерація боксу міста Луцька за підтримки депутата Луцької міської ради Сергія Шкоди.

Збірна команда Івано-Франківської області вважається однією з найсильніших регіональних команд України зі славними боксерськими традиціями. Повний склад команди гостей ще остаточно не сформований, проте відомо, що у збірній Івано-Франківської області будуть виступати чемпіони Європи та учасники чемпіонатів світу.

Змагання проходитимуть серед юніорів та чоловіків.

Команда-переможець визначатиметься за результатами чотирнадцяти поєдинків, серед яких 1 – юнацький, 3 – юніорських, 10 чоловічих.

Збірну команду міста Луцька представлятимуть спортсмени відділення боксу КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради». У її складі змагатимуться боксери з досвідом участі у різноманітних міжнародних та всеукраїнських турнірах, кандидати у збірну команду України, зокрема бронзові призери останнього чемпіонату України – Яків Левчик (вагова категорія 75 кг) та Вадим Пінчук (81 кг).

Проведення такого роду змагань дасть можливість у першу чергу для наших боксерів перевірити свої сили на рівні з боксерами однієї з найкращих боксерських шкіл України.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром