Напарниці звинувачують волинську спортсменку в поразці на Олімпіаді

23 Серпня 2016, 12:43
3079 Джерело: static.espreso.tv

Дівчата-байдарочниці зі збірної України Світлана Ахадова, Інні Гріщун та Анастасія Тодорова розповіли, як в олімпійський рік звільнили тренера їхньої четвірки Олексія Семикіна, а замість загрібної Марії Кічасової, з якою вони виступали успішно, поставили загрібну Марію Повх, яка з ними взагалі не тренувалася.

Про це на своєму каналі в YouTube написав Alex Glyvynskyy.

«Дівчат відправили на передолімпійський збір до Португалії без тренера і залишили їх тренуватися на їхній власний розсуд. Насправді, вони тренувалися, перебуваючи на телефонному зв'язку зі своїм тренером. При цьому загрібна, призначена міністерством, проводила тренування окремо.

Всі спроби дівчат пояснити у Міністерстві спорту, що саме з їхньої загрібною вони показують вищі результати і що саме з нею вони відчувають себе командою, наштовхувалися на слова: «Хто ви такі? Збірну формує міністерство, будете багато говорити, не поїдете на Олімпіаду!», йдеться у повідомленні.

За словами автора відео, дівчатам погрожували, що «припишуть» їм допінг, якщо не вгамуються. В результаті тренер і загрібна Кічасова так і залишилися в Україні, не поїхавши на Олімпіаду.

«Нас тримали в напрузі до самого вильоту в Ріо, ми психологічно були подавлені. Нам погрожували тим, що якщо ми не підпишемо контракти, то нам припишуть «допінг», - розповіла одна зі спортсменок.  

Дівчата-байдарочниці переконані, що загрібну Марію Повх поставили у склад лише заради того, щоб вона стала учасницею Ігор.

«Їм було байдуже, хто буде сидіти в четвірці, головне, щоб там була Марія Повх», - переконана одна зі спортсменок.

 

Коментарі
23 Серпня 2016, 18:15
Як на мене, то трохи безглуздо зробили заголовок статті! Там взагалі звинувачують не волинянку, а владу в першу чергу ! А ви розкрутили вже ....
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром