У Луцьку відіграли концерт пам'яті «А пам’ятаєш? А не забудем!»

27 Серпня 2015, 11:00
2005

Прихильники Андрія Кузьменка зібралися в Палаці культури, щоб вшанувати пам’ять улюбленого співака.

Фани славнозвісного «Скрябіна» мали змогу згадати улюблені композиції разом із неповним складом гурту та Женею Толочним. Концерт «А пам’ятаєш? А не забудем!» зібрав не надто велику кількість людей, проте атмосфера була незабутньою.

Розпочався виступ славнозвісними нотами «мовчання». Зі сльозами на очах публіка пригадувала слова зворушливої пісні. Та музиканти не дозволили присутнім довго сумувати. Наступні композиції просто «підірвали» з місць розчулених фанатів. Люди спускалися з балконів, танцювали під сценою та в проходах,  підтримували бурхливими оплесками запальний гурт.

Хорошого настрою і без того розігрітій публіці додала пісня «Нас кинули». Супроводжувалася композиція роликом із відомими українськими політиками, тонко натякаючи на очевидне. Проте невдовзі фани знову засумували. Фотографії маленького Кузьми у супроводі маминої колискової розчулили присутніх. А коли прозвучав запис пісні «Мам» у виконанні самого Андрія, багато хто не зумів стримати сліз.

По завершенню виступу, музикантів просто так не відпустили. Гурт зіграв ще три пісні на біс і лише тоді концерт закінчився. Та остання композиція «Хлопці-олігархи» ще довго лунала з уст фанатів по дорозі додому.





















 

Коментарі
11 Вересня 2015, 04:11
Дуже гарно висвітлено. Журналіст потрудився на славу!!!
11 Вересня 2015, 04:11
Дуже професійно написано
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром