Білосток: мікроавтобус врізався в опору мосту

22 Серпня 2016, 15:39
3713 Джерело: dt.ua

Водій мікроавтобусу не впорався з кермуванням та в´їхав в опору мосту.

У населеному пункті Білосток у понеділок, 22 серпня, близько третьої години ночі сталася аварія, пише інформаційне агентство Волинські новини.

Згідно з попередньою інформацією, водій мікроавтобуса не вправився з керуванням, в результаті чого транспортний засіб в´їхав в бетонну опору мосту.



В результаті автопригоди семеро пасажирів автівки госпіталізовані, серед них двоє неповнолітніх дівчат та троє чоловіків з алкогольною інтоксикацією.

Відомо, що сімнадцятирічна дівчина з переломом черепа у вкрай важкому стані була госпіталізована в обласну дитячу клінічну лікарню.

Ще одна дівчина віком 17 років отримала забої та гематоми ніг, наразі госпіталізована в міську клінічну лікарню.

22-річного чоловіка у стані акогольної інтоксикації зі струсом мозку та забійною раною голови доправили до міської лікарні. 

Ще один постраждалий, 23-річний чоловік, з ознаками алкогольної інтоксикації отримав закритий перелом кісток та був шпиталізований.

Чоловік, 25 років, в результаті автопригоди отримав закриту черепно-мозкову травму, рвану рану обличчя та був госпіталізований в обласну клінічну лікарню.

Ще один потерпілий з високим вмістом алкоголю в крові, 32 річний чоловік, отримав політравму та у важкому стані госпіталізований в міську клінічну лікарню.

 Останній потерпілий - 18 річний хлопець, зі струсом мозку та забоями, в стані середньої важкості доправлений в міську клінічну лікарню.

Коментарі
24 Серпня 2016, 13:31
І я вам скажу, що швидка в нас таки є, Приїхало 6 швидких одна за одною, швидко розібрали потерпілих і помчали до луцька і для контролю ще одна приїхала чи ще хтось не залишився. Дякуємо їм.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром