Елітний район "Вишенька": мер просить переробити документацію для будинку сиріт

25 Серпня 2015, 17:55
2413

Луцький міський голова Микола Романюк на ходу знайшов нову причину, щоб не дозволити будувати благодійний будинок для сиріт.

На прийом до міського голови Миколи Романюка прийшлок керівник благодійного фонду «Тавіта» Віктор Мельничук разом із сиротами прийшли . Проблема, що спонукала прийти на прийом до градоначальника - заборона головного архітектора Луцька зводити будинок для сиріт-підлітків у мікрорайоні "Вишенька", що поряд з проспектом Відродження. Працівники управління архітектури вказали у відмові, що начебто навколо цієї ділянки точаться майнові суперечки.

«У відмові управління архітектури йдеться про зовсім іншу ділянку, навколо якої справді була майнова суперечка. Але рівненський апеляційний суд визнав її власністю фірми «Домінанта». Зараз фірма хоче збудувати благодійний будинок для сиріт на зовсім іншій ділянці, щодо якої суперечок ніколи не було», – прокоментував керівник благодійного фонду «Тавіта» Віктор Мельничук.

 Скажіть, будь ласка, яке цільове призначення цієї земельної ділянки? – чомусь раптом запитав Микола Романюк.

Для житлової забудови, – відповів представник фірми «Домінанта».

На думку міського голови, цю земельну ділянку мають використовувати тільки для індивідуального житлового будівництва. А проект, запропонований благодійниками, передбачає чотири квартири. Таким чином управління не може дозволити таке будівництво на цій земельній ділянці. Микола Романюк порадив представникам "Тавіти" переробити проектну документацію.

«Я підтримую благодійне будівництво будинку для сиріт, але проти того, щоб дітей використовували для вирішення політичних питань, –  заявив Микола Романюк.

Представники благодійного фонду «Тавіта» були змушені погодитися і будуть переробляти документацію відповідно до побажань Миколи Романюка.

Нагадаємо, на "Вишеньці" вирує суперечка між віп-сусідами: депутати Валерій Бондарук та Святослав Кравчук не заплатили сусідові Леоніду Джулінському за зведення паркану навколо елітної забудови, тому останній вирішив розібрати цегляну огорожу на потреби ветеранів АТО.

Коментарі
28 Серпня 2015, 13:08
кравчук бувши заступником шиби кришував ринок і добре заробляли зл.джулінським. а зараз джулінський не хоче ділитися з бувшим керівником. ось горшки і побили.ворон ворону око не виклює. а романюк молодець дякуємо.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром