Рівненська: збираються звести новий житловий квартал

26 Травня 2015, 16:00
2322

На площі 34,4 гектари між вулицями Гетьмана Сагайдачного і Рівненською міськрада планує побудувати новий житловий квартал на 1 190 квартир.

Поруч має бути розташовано два дитячих садка, багаторівнева автопарковка та інші важливі об’єкти. Проект детального плану території житлового кварталу розроблений Волинським філіалом «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ».Однак про дату початку будівництва поки що невідомо.

«Для того, щоб створити всі умови для проживання лучан, ми вивчили територію. І тепер залишається слово лише за забудовниками. Однак через війну у країні цей процес може розтягнутися», - розповів заступник начальника  міського управління містобудування та архітектури  Ярослав Матвіїв.

«На цій території, де планується будівництво, є старі склади  та інші непотрібні конструкції. Тому з початком будівництва це все знесуть», - зазначає він.

Жителі прилеглих будинків нічого не знають про будівництво. І поки що висловлюватись стосовно цього не поспішають. Мовляв, якщо розпочнеться будівництво і буде створювати незручності, тоді і можна буде робити висновки.

До слова, в Луцьку останнім часом активізувалося будівництво. В міській раді це пов`язують із тим, що прибуло багато людей зі Сходу, які сьогодні купують квартири у Луцьку. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром