Кримінальна хроніка вихідних у Луцьку

25 Серпня 2015, 08:00
3164

Вулиця Рівненська – внаслідок ДТП 22 серпня пасжир автобуса отримав тілені ушкодження та був госпіталізований. Аварія сталася в результаті зіткнення двох автобусів. Розпочато кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди.

Вулиця Захарова – 22 серпня четверо невідомих вчинили збройний напад на лучанина та заволоділи значною сумою грошей. Зловмисники вистрілили з травматичної зброї у повітря та забрали сумку, у якій було вісім тисяч доларів. Розбійники пересувались автомобілем марки «Ауді» темно-сірого кольору. Розпочато кримінальне провадження за фактом розбійного нападу. 

Вулиця Загородня – міліція завадила демонтажу огорожі навколо житлового масиву «Вишенька». Активісти Волинського об’єднання учасників АТО та волонтерського руху розпочали демонтаж паркану вранці 22 серпня. Чоловіки мотивували свою діяльність тим, що власник огорожі ВКФ «Домінанта» передав паркан на будівельні матеріали для потреб учасників АТО.

Вулиця Рівненська – у ніч з 22 на 23 серпня в результаті сутички боєць Добровольчого українського корпусу Сергій Пікусь отримав ножове поранення. За словами очевидців бійка відбулася між місцевими «дуківцями» та активістами «Правого сектору». Потерпілого відвезли у реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром