Луцький двір: мешканці вулички Народних Дружинників власноруч облаштували дворик

10 Серпня 2016, 11:26
3566

Казковий майданчик на вулиці Народних Дружинників межує з обласним медико-виробничим підприємством, старим напіврозваленим будинком та місцем для виносу сміття.

Ігровий майданчик мешканці збудували власними руками та за власні кошти. Чекати реакції міської влади не захотіли. Надіються тільки на допомогу з бруківкою, адже вздовж всієї вулиці дорога просто відсутня.

«Ми дуже вдячні, що на Лесі Українки, на Волі вулички ремонтують, а тут ніби і не треба. На вулиці ж живуть звичайні люди. От якби тут поселився якийсь депутат, відразу з’явилася би і дорога людська. Ми писали звернення до Миколи Романюка, збирали підписи, тому будемо надіятись на щось», - каже місцева жителька.

Мешканці, які нещодавно поселились на цій вулиці, засипали ями камінням, але дорога все одно залишається в аварійному стані.

Біля дитмайданчика знаходиться різкий схил, зарослий кропивою та різноманітним зіллям. Прохід туди перекривають залишки гнилої огорожі. Мешканці надіються, що на тому місці незабаром поставлять новеньку сітку.











 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром