У місті може з’явитися вулиця імені Кузьми Скрябіна

09 Серпня 2016, 18:21
2849 Джерело: 112.ua

У міськраді розглянули звернення Олександра Янчука із проханням назвати одну з вулиць міста іменем Кузьми Скрябіна.

Підписи під зверненням поставили 79 осіб з 300 необхідних. Це питання обговорювали під час засідання комісії з впорядкування назв вулиць міста у вівторок, 9 серпня.

Член комісії Леся Бондарук сказала, що потрібно уточнити правильність назви вулиці у філологів, бо вони можуть мати суттєві зауваження. У петиції зазначені назва групи «Скрябін» і творчий псевдонім «Кузьма». Натомість, варто було вказати справжнє ім’я співака – Андрій Кузьменко.

Леся Бондарук додала, що співак не мав жодного стосунку до Луцька чи Волині, і попросила занести це питання у базу даних.

Депутат Тарас Шляхтич підтримав спікерку та додав, що в петиції не зазначено, яку саме вулицю потрібно перейменувати, що не дозволяє винести однозначне рішення.

Комісія вирішила взяти питання до відома.

Коментарі
11 Серпня 2016, 12:52
Луцьким депутатам просто ганьба! У Луцьку давно повинна бути вулиця названа іменем Кузьми, причому у центрі міста. НЕ мав жодного стосунку до Луцька і Волині????? Він часто був у нашому місті, де його радо зустрічали тисячі людей. Взяли б приклад з міста-побратима Волновахи, яке першим назвало вулицю іменем Кузьми Скрябіна.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром