Цитатник «Бандерштату»: Віктор Левандовський про роботу в ІТ-сфері

08 Серпня 2016, 11:39
3455

Засновник та керівник ІТ-компанії «Internet Devels» Віктор Левандовський розповів про секрети успішного айтішника.

 

***

Люди, скоро митниці не буде, куди ви пхаєте дітей?... Світ міняється…Кажу, знаєте, яка зарплата в програміста? 40 тисяч.

***

Я патріот Луцька. Хочу зробити так, щоб він став шикарним і галузь ІТ була розвинена.

***

Не сильно робіть ставку на освіту. Там все застаріле. В університеті ви проведете 5 тисяч 400 годин, сидячи на парах… А на виході ми фактично маємо теоретичних спортсменів… Моя порада – вже з другого курсу іти на роботу.

***

На жаль, диплом є довідкою про професійну непридатність.

***

В айтішці треба фігачити. Дуже багато нового. Як тільки ти ловиш цю хвилю і починаєш перти, то обганяєш усіх інших.


 

***

Овочі в цьому бізнесі не потрібні, треба активні люди.

***

У фрілансі є один мінус – там кваліфікація швидко не росте…

***

В ІТ де б ти не був, твоя кваліфікація потрібна…Ти можеш сидіти в Луцьку чи в Києві, а працювати у будь-якому куточку планети.

***

Кажуть, щоб навчити плавати, треба кинути людину у воду. Коли ти потрапляєш у якусь ІТ-компанію, тобі дають певне завдання і ти так само пливеш.

***

Айтішка – це теж люди і з ними треба вміти працювати…Якщо у вас є схильність до роботи з людьми, ідіть в цьому напрямку. Компанії ростуть і їм треба менеджери… В цій галузі є робота для всіх. Треба тільки енергія.

***

Для того, щоб працювати зі світовим ринком, треба вчитися їхньою мовою. Тому я би казав навпаки перекладати книги українською мовою на англійську.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром